Izdvojeno Vijesti

Toyotina jesen od 15.10. do 31.12.2012.

Jesenski, a posebno zimski uvjeti vožnje mogu biti pravi užitak ukoliko ih dočekate spremni, no ukoliko na vrijeme ne pripremite svoje vozilo, dani koji su pred nama mogu biti puni neugodnih iznenađenja. Tako na primjer u  kritičnim situacijama, najvažniju ulogu igraju pribranost vozača, dobre kočnice i ispravnost guma. Kočione obloge i diskovi za čije porijeklo i ispravnost niste sigurni, mogu u ključnom trenutku ugroziti sigurnost vas i drugih sudionika u prometu. Neoriginalne kočione obloge i diskovi često iza svoje niske cijene skrivaju materijale slabije kvalitete, koji put kočenja mogu produljiti i za 30%. Stoga je uporaba originalnih kočionih obloga i diskova pametan i odgovoran izbor. Prvi korak za najsigurniju i pravovremenu pripremu je posjet onome tko najbolje poznaje vaše vozilo – ovlaštenom Toyotu servisu.

U razdoblju 15.10. – 31.12.2012. Toyota je osigurala besplatan preventivni pregled u ovlaštenim Toyota servisima tijekom kojeg se: pregleda Toyota vozilo u 34 točke, testira akumulator te pripremi izvještaj stručnjaka o stanju vozila uz eventualnu preporuku na potrebne zahvate ili popravke.

Tijekom akcije nude se i posebni popusti za kupnju kompleta naplataka sa zimskim gumama te originalnih metlica brisača (od 42 kn), gumenih i tekstilnih tepiha (od 313 kn) te akumulatora visoke trajnosti i kvalitete (od 607 kn). Također su pripremljene i posebne cijene za dodatnu opremu kojom će vaše vozilo postati vjeran pratitelj tijekom zimskih aktivnosti i boravka u prirodi (kuke za vuču od 4.800 kn, krovni nosači od 1.538 kn, krovni kovčezi od 2.770 kn te nosači za skije od 800 kn). Novitet u ponudi Toyote su Toyota Optibright i Optiblue žarulje koje jamče i do 50% više svjetlosti u odnosu na standardne žarulje te traju dulje od standardnih žarulja. Osigurajte sebi bolju vidljivost, a istodobno budite uočljivi drugim sudionicima u prometu.