Sport Vijesti

Blacklisted TrackDay – Novi Marof, 28.4.2018.

nakon niza neformalnih druženja tijekom proteklih godina održanih na stazama, van staza, uz roštilj… udruga Blacklisted organizira prvi službeni:

No.1 – TrackDay Novi Marof 2018. – 28. travnja 2018.

Cjelodnevni TrackDay održat će se na karting stazi “Rauš” Novi Marof, u subotu,  28. travnja 2018. Riječ je o susretu svih onih kojima je automobil više od prijevoznog sredstva. Želite li skupiti nove informacije, pokazati vašeg limenog ljubimca, testirati vlastite mogućnosti na stazi u kontroliranim uvjetima ili se samo dobro provesti bit ćete dobrodošli.

Cilj ovog susreta je promicanje prometne kulture te poboljšanje sigurnosti u prometu, s posebnim naglaskom na mlade vozače.

Uz znalce te prisustvo članova klubova mnogih ljubitelja automobila iz Hrvatske i šire te brojna događanja na stazi kao i izvan nje očekuje se velik broj posjetitelja.

Ovaj prvi službeni TrackDay bit će i medijski popraćen od strane poznatih hrvatskih medija (emedjimurje, evarzdin, srce TV, AUTOstil) te prikazan u televizijskoj emisiji ShiftTV na kanalu Sportska televizija (SPTV).

Uz sve navedeno bit će i statički predstavljeno nekoliko sportskih noviteta na hrvatskom auto tržištu, uz naravno odličnu zabavu i cjelodnevno druženje.