Galerija Predstavljamo Vijesti

Trash&Burn promocija kalendara

Trash&Burn –miting američkih automobila predstavlja zimski Kustom Art festival koji se održava 8. prosinca 2018. u Metalac industrial baru u Čakovcu od 20 sati.

         U sklopu Kustom Art festivala bit će održana tradicionalna promocija novog pin-up kalendara koji je nastao na samom mitingu, i kojeg krase pin-up ljepotice na 12 stranica. Naslovnicu krasi Nina Von Rouge iz Slovenije, prvi mjesec rezerviran je za pobjednicu pin-up photo contesta Miss Kate De Mon iz Rijeke, dok je ožujak u znaku Ivane Benko iz Čakovca, svjetski poznatog pin-up modela umjetničkog naziva Greta Gardner. Kalendar je dimenzija 240×340 mm, a limitiran je na svega 350 primjeraka. Narudžebe su moguće putem maila: trashandburn09@gmail.com

Kao dodatna atrakcija biti će predstavljeni i kustom umjetnici na čijim ćete štandovima moći pronaći brdo originalnih stvari koje možete pokloniti sebi i voljenima za predstojeće blagdane. Slike, odjeća, nakit, časopisi, vinil ploče, izložba unikatnih kustom bicikala, motora, stolica, a moći ćete otići kući i sa novom tetovažom ili frizurom, jer dolaze i tattoo majstori, kao i pravi barber shop.

Naravno bit će parkirani i pokoji kustom američki auto, te koncert dvaju rockabilly i psychobilly benda iz Slovenije, Eightbomb i Clockwork Psycho, uz DJ-e koji će puštati rockabilly, garage rock & roll, rhythm&blues, soul, surf muziku.

Upad je 25 kn, a ukoliko kupite Trash&Burn kalendar onda je besplatan.