Vijesti

Traži se Kia s najviše kilometara!

Kia je objavila nagradni Kia Retro natječaj u kojem traže Kiju koja ima više od 250.000 prijeđenih kilometara i proživjela je mnogo i još joj nije dosta, tj. traže Kiju s najviše kilometara. Na službenoj Facebook stranici Kia Motors Hrvatska nalazi se poziv na Retro Kia nagradni natječaj. Sve što sudionici trebaju napraviti je objaviti fotografiju prijeđenih kilometara njihove Kije. 10 vlasnika s najviše kilometara ćemo nagraditi, a pobjednik će uz nagradu biti predstavljen u novom Kia magazinu.

Kia je nedavno osvojila prvo mjesto u istraživanju kvalitete neovisne agencije J.D.Power, a pobjeda je bazirana na zadovoljstvu vlasnika Kia vozila. Kia je prva neluksuzna marka koja je osvojila prvo mjesto u tom prestižnom istraživanju u zadnjih 27 godina. U slavljeničkom tonu, odlučili smo nagraditi naše vjerne stranke, bez kojih ovo ne bi bilo moguće.

Nagrade će osvojiti 10 vlasnika Kia vozila koji imaju najviše prijeđenih kilometara u trenutku objave fotografije. Glavna nagrada je vikend s Kia Sportagem, dok ostali dobitnici dobijaju Kia poklon pakete. Nagradni natječaj održava se do 31.kolovoza 2016.

retro_kia_2