Izdvojeno Predstavljamo

U prodaji obnovljena Hyundai Elantra

Hyundai Elantra stigla je ovih dana na hrvatsko tržište u svom obnovljenom, facelift izdanju. Osim atraktivnijeg dizajna, ova popularna obiteljska limuzina donosi i ostala poboljšanja. Nova Elantra je dimenzijama 20 mm duža od prethodnog modela te ukupna dužina sada iznosi 4.550 mm, dok je međuosovinski razmak ostao isti. Za 5 mm i 15 mm povećani su prednji i stražnji odbojnik za stabilniji, uravnotežen izgled. Novodizajnirani prednji i stražnji odbojnik, prednja maska, svjetla za maglu i nova LED svjetla Elantri daju dinamičan, hi-tech izgled, zadržavajući još uvijek elegantan, profinjen dizajn karakterističan za ovaj model.

         Putnička kabina redizajnirane Elantre i dalje nudi iznimnu prostranost i udobnost, uz bolje i kvalitetnije materijale. Slijedivši povratne informacije kupaca prethodne generacije, elementi i dizajn interijera izmijenjeni su s ciljem poboljšane iskoristivosti, tako su primjerice podignuti središnji otvor za ventilaciju i naslon za ruku između vozačevog i suvozačevog sjedala.

Elantra facelift dostupna je s tri paketa opreme, iStart, iLike i iThink, a početni paket nudi ABS, ESP, BAS, prednje zračne jastuke, klima uređaj, radio CD MP3 sa šest zvučnika i komandama na upravljaču, putno računalo, središnje zaključavanje, središnji naslon za ruke, električno podešavanje prednjih i stražnjih stakala, električno podesive i grijane vanjske retrovizore i drugo.

Obnovljena Elantra na naše tržište dolazi s benzinskim 1.6 MPi motorom snage 132 KS i okretnog momenta 158 Nm , a početna cijena je 119.990 kn.

Hyundai Elantra globalno je osvojila niz nagrada , uključujući prestižni North American Car of the Year 2012, Južnoafrički Car of the Year 2012 i Autobest 2012.

ElantraFL_01 ElantraFL_05 ElantraFL_06