Izdvojeno Vijesti

Veleposlanik SAD-a na predstavljanju Chevrolet Traxa u Zadru

Chevrolet Europe je na predstavljanju novoga malog SUV-a Chevrolet Trax imao čast zaželjeti dobrodošlicu posebnom gostu, veleposlaniku Sjedinjenih Američkih Država u Republici Hrvatskoj, Kennethu Mertenu. Veleposlanika je dočekao Vijay Iyer, direktor komunikacija za Chevrolet i Cadillac Europe, koji ga je upoznao s programom vožnji koji Chevrolet organizira za europske novinare i ovlaštene partnere na dalmatinskoj obali tijekom sljedećih pet tjedana. Iyer je veleposlaniku predao i posebno izdanje gotovo neuništive lopte One World Futbol u zlatnoj boji. “Uzbuđeni smo što je Chevrolet odabrao Hrvatsku i Zadar za predstavljanje svojega najnovijeg SUV-a,” rekao je veleposlanik Merten. “Meni i svima nama u Veleposlanstvu SAD-a u Hrvatskoj izuzetno je važno podržati zajednice kojima je potrebna pomoć u ovoj zemlji, pa smo zato zahvalni na poklonu.”Bila je čast pozdraviti veleposlanika Mertena i omogućiti mu da proviri iza kulisa naše prezentacije,” rekao je Vijay Iyer. “Željeli bismo zahvaliti Veleposlanstvu SAD-a u Republici Hrvatskoj i zato što su nedavno proširili svoj vozni park Chevrolet Voltom.”

         Chevrolet Europe je u Zadru ugostio oko 1.000 novinara i ovlaštenih Chevroletovih partnera iz cijele Europe koji su imali priliku isprobati novi mali SUV Chevrolet Trax. Trax je najnoviji model u Chevroletovom portfelju.

One World Futbol Project i Chevrolet sklopili su partnerstvo kako bi radosti nogometa približili mladima diljem svijeta. Chevrolet se obvezao donirati 1,5 milijuna gotovo neuništivih nogometnih lopti One World Futbol tijekom tri godine kroz mrežu organizacija koje rade sa zajednicama širom svijeta kojima je potrebna pomoć.