Izdvojeno Vijesti

Veliki povratak 15. Međunarodnog susreta Citroën Car Club u Englesku

Četiri godine nakon posljednjeg okupljanja u Rimu, International Citroën Car Club Rally (ICCCR) vraća se u velikom stilu u Englesku nakon 28 godina (1984.). Održavanje susreta, istinske ode marki sa chevronima, potpomogli su Citroën Heritage i Citroën Engleska.

         Od 9. do 12. kolovoza, u toplicama Harrogate, tom se prigodom okupilo više od 1.800 vozila Citroën iz različitih razdoblja kako bi proslavili legendu o Citroënu. Riječ je o događaju kojem su prisustvovali zaljubljenici u chevrone iz cijelog svijeta…

 

Međunarodni susret

         Organiziran u suradnji s društvom Amicale Citroën Internationale (ACI), International Citroën Car Club Rally (ICCCR), utemeljen 1973., poziva sve kolekcionare da susretom koji je jedinstven u svijetu proslave povijest marke Citroën. Posljednje izdanje u Rimu okupilo je više od 2.400 automobila na veliko zadovoljstvo desetak tisuća posjetitelja. Ove je godine Engleska domaćin legendarnog susreta. Za ovo, petnaesto, izdanje okupilo se preko1.900 automobila iz različitih razdoblja i preko 3.900 sudionika koji su s velikim brojem obožavatelja podijeliti strast prema marki Citroën.

 

Praznični i živi ugođaj

         Tri britanska kluba, koji su organizirali susret, učinili su sve kako bi i ovogodišnji doživljaj bio nezaboravan:izložbe vozila nastalih od 1919. do naših dana (automobili, furgoni, prototipovi …); od čega jedanaest automobila iz muzeja Citroën, izbor najotmjenijih sudionika, testne vožnje, izleti u Yorkshire u jedinstvenim modelima, burza rezervnih dijelova, koncerti, vatromet i ostale lokalne veselice.

 

Praktične obavijesti

ICCCR – Harrogate 2012, 9. do 12. kolovoza 2012.

http://www.icccr2012.org.uk/