Vijesti

Volvo Group Croatia u Čakovcu

Volvo Group Croatia d.o.o. prošli je petak ugostila svoje kupce kao i druge poslovne partnere na božićnom domjenku u Volvo/Renault servisu Čakovcu. Na tom događanju po prvi su se puta u Čakovcu zajedno družili prijatelji Volvo Trucks kamiona i prijatelji Renault Trucks kamiona.

Direktor regije Južna i Istočna Europa, Johannes Kjellgren, prilikom pozdravljanja uzvanika istaknuo je: „Zaista je dobro moći imati posebnu sinergiju obje robne marke i pozvati sve Volvo Group Croatia prijatelje da budu danas ovdje s nama.” – te je nadodao kako Volvo Group Croatia svojim kupcima želi biti ne samo dobavljač gospodarskih vozila nego i najbolji poslovni partner koji doprinosi njihovom uspjehu.

Direktor komercijalnog klastera Hrvatska/Slovenija, Dušan Mavrič, istaknuo je kako Volvo Group Croatia danas ima izuzetno dobru tržišnu poziciju upravo zbog izvrsne suradnje i partnerstva sa svojim kupcima tijekom svih tih godina, te kako je bitno da naše kupce uvijek možemo podržati u poslovanju. Tijekom druženja također je istaknuto kako je Volvo Group Croatia povodom nadolazećih blagdana odlučila pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Ovo proljeće je istočni dio Hrvatske bio teško pogođen s poplavama. Najviše je stradala općina Gunja koja se još uvijek bori s posljedicama. Naša je namjera pomoći koliko možemo stanovnicima općine Gunja s donacijom prema stradalom stanovništvu.

Ovakva donacija je u skladu s Volvo filozofijom, a to znači da u takvim i sličnim inicijativama Volvo ima vrlo dugu tradiciju. Izuzetno nam je drago da i mi ovdje u Hrvatskoj na takav način možemo pomoći onima kojima je pomoć zaista potrebna.” istaknuo je Dušan Mavrič.

RT BrandedJohannes KDušan M