Vijesti

Vrhunska ponuda u klubu Citroën zauvijek

Citroën pokreće prodajnu akciju za članove programa vjernosti Citroën zauvijek koja traje od 5. veljače do 30. ožujka 2018. godine. U akcijskom razdoblju može se ostvariti popust od 30% na amortizere i dijelove ovjesa.
Za one koji nisu članovi kluba dovoljno se je učlaniti u ovlaštenom servisu te se popusti odmah mogu iskoristiti. Osim popusta na dijelove održavanja vozila i akcijske popuste članovima kluba omogućena je besplatna vuča vozila u slučaju nezgode, kvara, puknuća gume , točenje krivog goriva ili kvara ključa, pozivom na jedinstveni broj *800. Isto tako sve fizičke osobe pri kupnji novih osobnih vozila na poklon dobivaju i članstvo u klubu vjernosti Citroën zauvijek koji nudi niz pogodnosti s kojima omogućuje povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.
Marka Citroën preporuča vozačima koji imaju vozila starija od 5 godina ili koja su prešla više od 80.000 km da redovito kontroliraju amortizere. Amortizeri su bitan element sigurnosti jer ostvaruju stalan dodir kotača s cestom. Citroën ima u svojoj ponudi nekoliko vrsta proizvoda, amortizere i ovjese prve ugradnje koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila, kao i amortizere i ovjese Eurorepar, koji su namijeni onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke, ali po povoljnijoj cijeni.