Vijesti

VW Buba, Mario Petreković i Baby Dooks imaju novi hit

Mario Petreković i Baby Dooks snimili su u Studiju smijeha spot za pjesmu Bakica, u funky stilu, čiji su glavni protagonisti VW Buba te rasplesana grupica simpatičnih bakica. Volkswagen je omogućio prijevoz gospođa iz umirovljeničkog doma Remete do Studija smijeha, a nova Buba jedna je od atrakcija u spotu jer se u njoj bakice odvoze sa cjelonoćnog partijanja.

Ovo je prvi zajednički glazbeni projekt dvojice dugogodišnjih prijatelja, koje trenutno možemo gledati u popularnoj emisiji Tvoje lice zvuči poznato, a kojima su se u izvođenju pjesme priključili Bizo Brigante iz Bolesne braće te radijska i TV voditeljica Jana Fabijanić. Svi četvero članovi su novonastalog koncepta Yoghurt koji osim autorske glazbe objedinjuje kostimirane izvedbe, ples i glumu.

Zajedno s Baby Dooksom bit ću uključen u promociju spotova i koncerata, planiramo izdati vlastiti album i raditi na širenju koncepta Yoghurt“, izjavio je Mario Petreković najavivši veliku turneju po ‘staračkim domovima’ s ovim novim funk projektom.

Od kada se prvi put pojavila na tržištu, davne 1938. godine, Volkswagen Buba privlači brojne poglede i osvaja simpatije. Prva generacija ovog modela dosegla je kultni status, prodano je blizu 22 milijuna primjeraka, i jedan je od najpopularnijih automobila svih vremena. Svojim originalnim i neodoljivim dizajnom VW Buba i dan danas predmet je žudnje, kako muškaraca,tako i pripadnica ljepšeg spola, a osvojila je i rasplesanu i simpatičnu grupicu iz spota Bakica.

VW Petrekovic Dooks_3VW Petrekovic Dooks_2