Izdvojeno Vijesti

VW Golf – službeno vozilo Dreft Fashion Weeka Zagreb

Dreft Fashion Week Zagreb ponosan je što među svoje vjerne partnere od ove godine može uvrstiti marku Volkswagen. Volkswagen Golf –  najprodavaniji automobil Europe i svjetski apsolutni pobjednik – je službeno vozilo DFWZ-a. Novi Golf je automobil koji je osvojio sve relevantne hrvatske, europske i svjetske titule. Naime, ovaj serijski pobjednik i najprodavaniji automobil Europe međunarodni je stručni žiri proglasio svjetskim automobilom 2013. godine. Svojim tehničkim dostignućima i naprednim, a istovremeno klasičnim dizajnom, predstavlja savršeno vozilo u službi mode, ljepote, mladosti i novih trendova. Savršeno vozilo za Dreft Fashion Week Zagreb.

         Titula „World Car of the Year“ ponovno pokazuje da Golf jest i ostaje klasa za sebe u cijelom svijetu. Ovaj automobil uvijek iznova postavlja nove standarde, a naročito u pogledu efikasnosti i zaštite okoliša. U pogledu dizajna također postavlja mjerila jer svojim linijama ostaje vjeran sebi i marki Volkswagen te na taj način daje priznanje klasičnoj i bezvremenskoj ljepoti.

Dreft Fashion Week Zagreb svojim modernim tendencijama i poticanjem mladih i kreativnih ljudi predstavlja savršenu platformu na kojoj Volkswagen želi promovirati Golf kao vozilo orijentirano budućnosti. Svi sudionici i strani gosti, ali i zainteresirani gosti DFWZ imat će priliku razgledati i voziti se u novom Golfu te se uvjeriti u odluku svjetskog žirija koji je titulu Najboljeg automobila obrazložio: „Golf je točno prave veličine – prostran, praktičan i udoban. Ima svjež napredan dizajn, novu paletu motora i impresivan popis serijske i dodatne opreme te sigurnosnih sustava. Ako postoji automobil za svakoga, to je upravo Golf!“