Predstavljamo Vijesti

VW T-Cross

Model T-Cross bit će novi predstavnik SUV-a marke Volkswagen. Serijska verzija modela, koji je predstavljen 2016. godine na Međunarodnom sajmu automobila u Ženevi kao dugo očekivano konceptualno vozilo, sada je korak do stvarne proizvodnje. Marka Volkswagen s vozilom T-Cross proširuje ponudu SUV-ova, koja će sada uključivati i ovaj mali model. „Ja sam puno više od običnog vozila“ – to je geslo koje prati predstavljanje T-Crossa. Riječ „više“ stoga se treba shvatiti kao program: vozilo nudi više, a istovremeno ne košta više. Svjetska premijera novog T-Crossa održat će se ujesen. Volkswagen će do tada skratiti vrijeme čekanja omogućujući prvi pogled na budući SUV u klasi malih vozila.

T-Cross, T-Roc, Tiguan, i Touareg sada će činiti četiri formata SUV- ova marke Volkswagen. Ovaj Volkswagen dugačak 4.107 mm dizajniran je s karizmom, uvijek je opremljen pogonom na prednje kotače, funkcionalno je osmišljen i inteligentno konstruiran. Dobro se snalazi na gradskim cestama te je spreman za male i velike pustolovine kako unutar urbane džungle tako i izvan nje.

Modularna poprečna platforma (MQB) stvara iznenađujuću količinu prostora u vozilu. Stražnja je klupa, primjerice, namjestiva po dužini – za više prostora za koljena ili više prostora za prtljagu. Pozitivan utjecaj modularne poprečne platforme očituje se u svim područjima. T-Cross stoga ulazi na tržište kao jedno od najsigurnijih vozila u svojoj klasi, a to je zajamčeno izvrsnim svojstvima vozila u pogledu sigurnosti tijekom sudara i čitavim nizom sustava potpore.

U sklopu serijske opreme: „Front Assist“ (sustav nadzora okoline) i „Lane Assist“ (potpora zadržavanja vozila na voznom traku). „Ja sam puno više od običnog vozila“ – novi T-Cross.