Vijesti

VW – znatne uštede uz dodatne pogodnosti

Volkswagen je u Hrvatskoj ponovno otvorio svoje prodajne salone uz poštivanje svih preporučenih mjera Stožera za civilnu zaštitu. Misija je ostati odgovoran pa tako osim otvorenih salona, kupcima stoje na raspolaganju i online. Iz udobnosti vlastitog doma kupce dijeli samo par klikova do cijele ponude Volkswagen modela uz znatne uštede. Na web stranici http://www.volkswagen.hr/siguran-izbor možete pronaći sve odmah dostupne modele i provjeriti uštede na cijenu vozila. Svakog kupca uz znatne uštede očekuju i brojne dodatne pogodnosti ukoliko se odluče na kupnju vozila uz financiranje putem leasinga. Posebno pripremljenom tarifom Siguran izbor, Volkswagen je u suradnji s Porsche leasingom, svakom kupcu omogućio besplatan servis do 105.000 km, dodatan popust na kasko osiguranje, kao i poseban bonus.

Svi modeli dostupni za isporuku odmah sniženi su od 6.000 kuna za model up! do 30.000 kuna uštede za model Arteon. Financiranje vozila uz odabir tarife Siguran izbor, kupcima pruža i posebne pogodnosti. Primjerice, uz 8.000kn bonusa na cijenu vozila, besplatan servis do 105.000km i voucher na kasko policu, ukupna ušteda na modelu Polo može biti vrijednosti do 21.500 kuna, ukoliko se kupac odluči na financiranje putem Porsche leasinga.

Više informacija o pogodnostima financiranja možete pronaći kod ovlaštenih Volkswagen partnera, a kontakti svih partnera dostupni su na poveznici https://www.volkswagen.hr/vw-partneri. Navedena ponuda je ograničenog trajanja i vrijedi do 30. lipnja ili do isteka zaliha.