Vijesti

World Cup – “Budi tamo s Hyundaijem”

Izaberite slogan na autobusu hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

  • Hyundai objavljuje kratku listu slogana nogometnih momčadi za finalno glasanje
  • Ukupno 32 pobjednička slogana bit će istaknuta na službenim autobusima svake od reprezentacija na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji
  • Finalisti za hrvatski slogan:“Mala zemlja, veliki snovi”, “Želja u srcu je moć na terenu” i “Srcem do vrha”

Hyundai, službeni partner Međunarodne nogometne federacije (FIFA), primio je oko 160.000 prijedloga slogana nogometnih fanova i objavio tri najbolja prijedloga za svaku od 32 reprezentacije koje su se kvalificirale na završni turnir Svjetskog prvenstva 2018. u Rusiji.

Završni je to dio nagradnog natječaja u kojem su nogometni zaljubljenici mogli predložiti najbolji slogan za svaku zemlju sudionicu, koji će biti istaknut na službenom autobusu kojim će nogometaši dolaziti na utakmice Svjetskog prvenstva.

Prvi krug natječaja je trajao od 4. prosinca 2017. do 28. veljače 2018., a finalno glasanje kojim će se od tri izabrana slogana za svaku reprezentaciju odabrati pobjednik traje do 14. svibnja. Za svog favorita možete glasati na službenoj web stranici FIFA-e (www.fifa.com/betherewithhyundai). Pobjednici će biti objavljeni 24. svibnja 2018. godine.

Tri slogana za Hrvatsku nogometnu reprezentaciju koja su ušla u finalni krug i od kojih će jedan krasiti službeni autobus naših nogometaša u Rusiji su:

  1. “Mala zemlja, veliki snovi”
  2. “Želja u srcu je moć na terenu”
  3. “Srcem do vrha”

Autor pobjedničkog slogana i njegov gost po izboru bit će nagrađeni putovanjem u Rusiju, ekskluzivnom vožnjom u konvoju koji prati službeni autobus reprezentacije do stadiona na kojem se igra utakmica i gledanjem utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Na Europskom prvenstvu u Francuskoj 2016. godine, autobus hrvatske reprezentacije krasila je poruka: ”Nova vatra, staro mjesto, ista nada”. Prije četiri godine na Svjetskom prvenstvu u Brazilu imali smo slogan: “S vatrom u srcima za Hrvatsku svi kao jedan”.