Vijesti

Za uspjeh je potreban pravi Partner

„Za uspjeh je potreban pravi Partner“ slogan je prodajne akcije koju je Peugeot u studenom organizirao za svoje najprodavanije vozilo u Hrvatskoj, novi Partner Furgon, u kojoj kupcima poklanja 7.000 kn za gotovinsko plaćanje i posebne uvjete financiranja uz Peugeot Financiranje.

Posebni uvjeti financiranja za Peugeot Partner Furgon su 0% kamate putem financijskog leasinga za sve pravne osobe. Ponuda se odnosi na period financiranja od godine dana. Ponuda je interesantna za sve poslovne subjekte sa sezonskim načinom poslovanja budući da kupac 50% vrijednosti vozila plaća na početku ugovornog razdoblja, a 50% za godinu dana.

Peugeot je u prvih devet mjeseci lider na hrvatskom tržištu lakih gospodarskih vozila s 778 prodanih vozila i ostvarenih 15,55 posto udjela na tom tržištu. Novi Partner Furgon najprodavaniji je model marke Peugeot, a glavni kriteriji poslovnih kupaca za njegov odabir ponajprije su iskustvo s markom Peugeot i njezinom mrežom, a potom korisne dimenzije, pouzdanost i cijena.

Kako bi zadovoljio potrebe poslovnih kupaca i povećao njihovu slobodu kretanja, novi Peugeot Partner poboljšava svoje korisne i dinamičke značajke koje su uzor u segmentu: suvremenost, veća robusnost i učinkovitost, te smanjeni troškovi uporabe. Peugeot Partner nudi široku gamu karoserijskih izvedbi: 2 duljine, L1 od 4,38 m i L2 od 4,63 m te L2 izvedbu s produljenom kabinom sa sklopivom klupom u drugom redu. Ističe se svojom modularnošću i utovarnim kapacitetom koji su uzor u kategoriji. Dostupan u dvije duljine, Peugeot Partner nudi utovarni obujam koji je među najvećima u segmentu. S korisnom širinom od 1,62 m koja je uzor u segmentu i širinom od 1,23m između unutarnjih blatobrana, u Peugeot Partner stanu 2 Europalete (1,2 m x 0,80 m) u kratkoj izvedbi L1. Korisna nosivost kreće se u rasponu od 625 do 850 kg u opciji u izvedbi L1, te doseže do 750 kg u izvedbi L2 čime je među najboljima u kategoriji.