Vijesti

Zajedničkim snagama – Trčimo za Japan

„Društvo športske rekreacije Aktivan život“, „Atletski klub Sljeme“ i „Atletski klub Veteran“ zajedno s tvrtkama Toyota Croatia i Zagrebačkim holdingom pozivaju sve ljubitelje trčanja na dobrotvornu utrku Trčimo za Japan  –  Sva sredstva prikupljena za utrku doniraju se stradalima od potresa i tsunamija u Japanu. Svi građani koji suosjećaju sa stradalima od potresa i tsunamija u Japanu i žele direktno pomoći zemlji izlazećeg sunca poznatoj po velikoj ljubavi prema trčanju i discipliniranom načinu života imat će priliku to učiniti u subotu na poznatom gradskom parku i jezeru Bundek gdje će se održati humanitarno-trkački događaj Trčimo za Japan. S početkom u 11.00 sati krenut će rekreativna utrka građana Krug za Japan koja će se protezati 1,6 km oko velikog i malog jezera, a u 11.30 sati natjecateljska utrka od 8 km po čitavoj lokaciji parka Bundek. Tako će 02. travnja u organizaciji „DŠK Aktivan život“, „AK Sljeme“ i „AK Veteran“ i pod pokroviteljstvom tvrtki Toyota Croatia i Zagrebačkog holdinga u jednom od najljepših gradskih parkova svi građani moći prisustvovati događaju koji promovira ljubav prema sportu, ali i ljudskoj solidarnosti i društvenoj osviještenosti.

Za prijavu je dovoljno upisati se na dan trke u Parku Bundek, od 8.30 do 11.00 sati, uz startninu u minimalnom iznosu od 20 kuna koja će se direktno donirati Veleposlanstvu Japana zajedno s popisom svih natjecatelja-donatora s idejom da svi donatori, kao potvrdu donacije i kao uspomenu na događaj, dobiju startni broj s logotipom utrke. Sva pravila i detalje natjecanja mogu se pronaći na web stranici www.trcanje.hr.

Ovaj humanitarno-trkački događaj koji nastoji promicati rekreativni sport, zdrav način života i lijepa mjesta kojih Zagreb ima u značajnom broju želi prije svega udružiti građane u jednom jeziku kojeg svi razumiju – osjećaju zadovoljstva ulaska u cilj, prevladavanju vlastitih granica i sreći što se pomoglo onima kojima je sada to najpotrebnije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.