Vijesti

Završen Zagreb Auto Week

Proteklog je vijenda završeno sedmo izdanje Zagreb Auto Weeka, auto moto manifestacije koja je i ovog puta privukla mnoštvo zaljubljenika u limene ljubimce. Ovu trodnevnu izložbu koja je održana u Arena Centru posjetilo je više od 110.000 posjetitelja koji su uživali u mnogobrojnim poslasticama iz svijeta oktana.

Proljetno izdanje i ovog puta pratilo je trendove u automobilskoj industriji. Samo za ovu prigodu, Mercedes-Benz predstavio je redizajniranu B klasu i novu C klasu. Pozornost posjetitelja plijenila je i nova Opel Corsa koja odiše mladenačkim dizajnom, a ljubitelji VW-a imali su pak priliku upoznati novi Passat. Publici je predstavljen i redizajnirani Citroën C4 nova gama koju krase isklesane linije, dojmljiv stil te skladan dizajn.

Proljetno izdanje je moto zaljubljenicima predstavilo i poseban Harley-Davidson kutak kojeg su krasili mnogi ljepotani poput Softail Breakout 2015., V-Rod Muscle 2014., Sportster Iron 2015., Sportster 72 2015, dok je Yamaha izložila neke od svojih najnovijih modela poput T-Max Iron Max, X-Max 250 Momodesign i MT 09 Tracera.

Posjetiteljima je i predstavljena Toyota GT86 koja je ujedno i najavila drift natjecanje regionalnog karaktera Adria Drift Series. Naime, Hrvatska je domaćin treće postaje ovog prvenstva koje će se održati 14. lipnja na stazi u Mičevcu.

Kao i svake godine pozornost su plijenile i atraktivne hostese koje su već postale zaštitni znak Zagreb Auto Weeka, te su naravno neizostavan detalj blještavila jedne ovakve priredbe.

Zagreb Auto Week je ponovno dokazao da je jedna od najvećih auto moto manifestacija u regiji i jedini auto sajam koji već punih šest godina pruža alternativu za neprežaljeni Zagreb Auto Show.

Arena Centar, kao domaćin ove priredbe, definitivno je ponovno potvrdio svoj zlatni status među trgovačkim centrima, a mi jedva čekamo novo izdanje ove prave auto moto poslastice.

71 2 4 5 6 8 9 10Zagreb Auto Week_logo_manji