Izdvojeno Vijesti

Završen Zagreb Auto Week

Više od 10 auto premijera, mnoštvo posjetitelja i atraktivne hostese, najkraći je opis jesenskog izdanja Zagreb Auto Weeka. Tek završen Zagreb Auto Week u zagrebačkom Arena Centru posjetiteljima je omogućio da se svakako dobro zabave i pritom razgledaju sve novitete auto industrije. Nova i raskošna Mercedesova S klasa bez sumnje je privukla veliku pažnju, posebice zaljubljenika u ovu luksuznu marku, no i ljubitelji japanskih automobila također su došli na svoje, naime na Zagreb Auto Weeku premijerno su predstavljena i dva nova Nissanova  modela –  Nissan Micra – koja već na prvi pogled odiše novijim i smjelijim dizajnom te svakako dinamičniji Note! Auto Week je hrvatskoj publici premijerno pokazao i novi Citroën Grand C4 Picasso, čiji jedinstveni stil odlikuju ravnoteža golemog unutarnjeg prostora te vanjskih fluidnih linija! Mazdin izložbeni prostor krasila je nova Mazda 3, koja zaista predstavlja jedinstven spoj dizajna, tehnologije i praktičnih vrijednosti, dok je Subaru posjetiteljima omogućio da upoznaju novi Subaru Outback. Jedna od novina jesenskog izdanja bila je i redizajnirana Opel Insignia koja odiše profinjenošću i elegancijom. Osim mnogobrojnih premijera, posjetitelji su imali priliku vratiti se i nakratko u prošlost. Naime, Muzej automobila Ferdinand Budicki samo je za ovu prigodu izložio i po nekoliko desetljeća stare ljepotane, poput prekrasnog Forda Mustanga iz 1967., Opel Olimpiu iz 1953. te Mercedes Pontona iz 1961. godine.

         Mališani su svoje prve vozačke sposobnosti mogli testirati na mini RC trkaćoj stazi, koja  je uistinu zaokupila pažnju najmlađima, te su održane čak dvije posebne utrke ovih umanjenih verzija drift automobila.

Arena Centar, kao domaćin ove priredbe, definitivno je potvrdio status najmodernijeg trgovačko-zabavnog centra u Hrvatskoj, te za kraj možemo samo ustvrditi kako s veseljem očekujemo novo izdanje Zagreb Auto Weeka!

ZAW_2 ZAW_3 ZAW_4 ZAW_5 ZAW_6 ZAW_7 ZAW_8 ZAW_9 ZAW_10 ZAW_11 ZAW_12 ZAW_13 ZAW_14 ZAW_15 ZAW_16 ZAW_17 ZAW_18 ZAW_19 ZAW_20 ZAW_21 ZAW_22 ZAW_23 ZAW_24 ZAW_25 ZAW_26