Izdvojeno Vijesti

AutoZubak otvara Neostar servise za sve marke vozila

Tvrtka AutoZubak od 15. svibnja otvara AutoZubak Neostar pod čijim se imenom na 11 lokacija u cijeloj Hrvatskoj, servisiraju vozila svih marki i prodaju isključivo provjerena rabljena vozila sa 24 mjesečnim jamstvom i besplatnim kaskom. Predsjednik Uprave, g. Dimitrije Trbović, prilikom predstavljanja projekta AutoZubak Neostar izjavio je: “Polazeći od visokih očekivanja klijenata, proširili smo poslovanje AutoZubaka novim projektom AutoZubak Neostar, pomaknuli standarde hrvatske auto-industrije, uveli servisiranje vozila svih marki i prodaju rabljenih vozila sa 24 mjesečnim jamstvom.“

Projekt AutoZubak Neostar prije svega je najtransparentniji servis što znači da je klijent upoznat sa svakim dijelom servisnog procesa. Klijent može izabrati između 27 ponuđenih servisnih paketa i unaprijed zna točnu cijenu servisa, a uslugu plaća po novim nižim cijenama. Kupac preko web stranice www.neostar.hr ili na besplatni broj telefona 0800/5002 odabire servisni paket s fiksnom cijenom usluge. Potpuno novi AutoZubak Neostar način servisiranja vozila podrazumijeva i praćenje radova tijekom trajanja cijeloga servisa preko web kamere. AutoZubak Neostar servis obuhvaća jamstvo na sve servisne radove u trajanju od 12 mjeseci ili 10.000 kilometara, ovisno o tome što prvo nastupi.

AutoZubak Neostar kao najveći trgovac rabljenim vozilima u Republici Hrvatskoj ima najveću ponudu rabljenih vozila, te je prvi u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji koji daje jamstvo na rabljena vozila svih marki u trajanju od 24 mjeseca i/ili prijeđenih 20.000 km, ovisno o tome što prvo nastane, a jamstvo počinje teći od datuma isporuke rabljenog vozila. Detaljnije informacije o ponudi rabljenih vozila mogu se pogledati na web stranici www.neostar.hr. Uz svako rabljeno vozilo kupljeno u AutoZubak Neostaru i ugovorenu policu obveznog osiguranja od automobilske odgovornosti u Allianz osiguranju dobivate na poklon „Neostar kasko“.