Vijesti

BMW serije 3 – atraktivni modeli financiranja

Sedma generacija legendarnog modela dostupna uz 0% kamate i BSI servisni paket u trajanju od pet godina

Sedma generacija najprodavanijeg i najpopularnijeg BMW-a u Hrvatskoj i svijetu,BMW-a serije 3, sada je dostupna uz atraktivne uvjete financiranja u Tomić & Co. poslovnicama. Ovaj globalno poznati predstavnik sportskog zadovoljstva u vožnji – kao sinonim sportske, obiteljske, a u novoj generaciji i prave poslovne limuzine – u posebnoj ponudidolazi s BSI servisnim paketom u trajanju od pet godina, odnosno prijeđenih 100.000 kilometara.

Odaberite financiranje koje najbolje odgovara vašim potrebama i mogućnostima, poručuju iz Tomić & Co., poput trenutno najpopularnijeg modela 50:50 uz fiksnu kamatu od 0%. Odnosno po kojem se 50% vrijednosti vozila plaća odmah, a preostalih 50% za godinu dana i to uz 0% kamate.U ponudi su još dvije opcije otplate: 1/3 uz fiksnu kamatnu stopu od 1,3%teleasing uzmjesečne rate u trajanju od 36 do 72 mjeseca i sniženu promjenjivu kamatnu stopu od 2,9%.

Stoga, ne propustite priliku i provjerite kako izgleda najpopularniji BMW model u svom najnovijem izdanju. Uvjerite se zašto najprodavaniji BMW svih vremena jamči vozačko zadovoljstvo na svakoj cesti, zavoju i vozačkoj situaciji. Zahvaljujući inovativnim rješenjima nova BMW serija 3, kao nikada do sada, povezuje vozača, okolinu i samo vozilo – po čemu je oduvijek bila lider klase. 

Više informacija o atraktivnim modelima financiranja potražite u Tomić & Co. prodajnim salonima u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Osijeku iPulite odnedavno i u Zadruili posjetite: www.bmw.hr/3financiranje

Najvažnije karakteristike modela BMW serije 3:

Novi BMW serije 3 do 55 kilograma je lakši od svog prethodnika, uz 50% kruću konstrukciju. Prepoznatljiv je po proporcijama, snažnom sportskom izričaju, visokoj dinamičnosti dizajna te vrhunskim tehnološkim karakteristikama – kao što to biva od prvog predstavljanja modela prije više od 40 godina.Dinamika novog BMW-a serije 3 dodatno je poboljšana čime postavlja nove standarde i ostaje predvodnik u klasi sportskih limuzina. Povećanje međuosovinskog razmaka od 41 mm pridonosi većoj udobnosti pri dinamičnoj vožnji uz zadržavanje predvidljivosti koju jamči jednak omjer mase od 50/50 s prednje i stražnje strane što rezultira uravnoteženom vožnjom specifičnom za BMW serije 3.