Izdvojeno Vijesti

Citroën Berlingo Multispace Pro – novo gospodarsko vozilo

Citroën je obogatio ponudu lakih gospodarskih vozila te na hrvatskom tržištu od studenog nudi Citroën Berlingo Multispace PRO, putnički model prenamijenjen u lako gospodarsko vozilo. Citroën Berlingo Multispace PRO je jedinstveno gospodarsko vozilo koje preuzima dinamičan stil osobnog vozila, njegove vozne karakteristike i adute u pogledu udobnosti i sigurnosti, te prednosti lakog gospodarskog vozila. Glavna pogodnost njegove nabave je činjenica da se registriran kao lako gospodarsko vozilo s mogućnošću odbitka do 100 % PDV-a.

         Citroën Berlingo Multispace PRO već u serijskoj opremi Attraction ima  ABS s elektroničkim razdjelnikom kočenja (REF) i pomoć pri naglom kočenju (AFU), desna bočna klizna vrata, bočna stakla koja se mogu odškrinuti u 2. redu, električne podizače prednjih stakala, klupu 40/60, ostakljena dvokrilna stražnja vrata s brisačem i grijačem, plastičnu podnicu prtljažnog prostora koja se može skinuti, progresivni servo upravljač, upravljač podesiv po visini i dubini, zračni jastuk za vozača i suvozača i dr. Cijena početnog modela Attraction VTi 95 je 104.400 kn s PDV-om.

Berlingo Multispace PRO se registrira za 4 osobe, sadrži naknadno ugrađenu fiksnu pregradnu stijenu i atest kao lako gospodarsko vozilo. Cijena prerade s ugradnjom i atestom iznosi 3.650 HRK + PDV i nije uračunata u navedenu cijenu vozila.

04 Berlingo Multispace PRO_48689