Vijesti

Citroën dosegnuo 10 milijuna fanova na Facebooku

Na stranici marke Citroën na Facebooku pojavio se GIF: veliko srce namijenjeno svakom obožavatelju Marke, čiji je ukupan broj na Facebooku upravo dosegao 10 milijuna diljem svijeta! Kako im zahvaliti? Predlažući obožavateljima da otkriju koji je od njih posebno važan za CITROËN, pomoću poveznice koja automatski upućuje na profil fan obožavatelj važan. Poruku pogledajte ovdje: https://www.facebook.com/Citroen.Hrvatska/posts/1519922558021229:0

Marka sada broji ukupno 13 milijuna obožavatelja na društvenim mrežama diljem svijeta. Prešavši brojku od 10 milijuna fanova na Facebooku, CITROËN je još jednom pokazao bliski odnos koji Marka održava sa svojom zajednicom na društvenim mrežama. Ta je bliskost svakog dana sve veća zahvaljujući animacijama Marke na Facebooku, kao što su: prvo predstavljanje vozila u Francuskoj u formatu Facebook Immersive Canvas, kreiranje stranice na Facebooku posvećene Novom Citroën C3, na kojoj sam automobil prepričava svoje doživljaje od lansiranja, za Novi Citroën C3, prvi konfigurator vozila na Facebooku koji je 100% mobilan. Ta se bliskost dodatno povećala od svjetske premijere ugrađene i internetski povezane kamere, koja je integrirana u Novi C3. S kamerom ConnectedCAM Citroën, smještenom u gornjem dijelu vjetrobranskog stakla, CITROËN poziva svoje putnike da objave slike i videozapise na društvenim mrežama!

Citroën danas okuplja 10 milijuna obožavatelja! Ta simbolična brojka oslikava nevjerojatnu dinamiku Marke. Ovom je prilikom Citroën zahvalio svakom obožavatelju. Na njegovoj stranici Facebooku pojavilo se srce koje kuca kao iznenađenje za sve one koji ga kliknu jer usmjerava upravo na profil svakog obožavatelja.

Saznajte više na linku: https://www.facebook.com/Citroen.Hrvatska/posts/1519922558021229:0

Marka sada broji ukupno 13 milijuna obožavatelja na društvenim mrežama diljem svijeta.