Vijesti

Citroën Zauvijek – ponuda za članove

Popust 30 % na set spojke, zamašnjak motora, katalizatore i filtre

Citroën pokreće prodajnu akciju za članove programa vjernosti Citroën Zauvijek koja traje do 31. listopada 2018. godine. U akcijskom razdoblju može se ostvariti popust od 30% na set spojke i zamašnjak motora, katalizatore i FAP filtre.

Citroënima u svojoj ponudi nekoliko vrsta proizvoda: setove spojke,zamašnjak motora, filte čestica (FAP) i katalizatoreprve ugradnje koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila, tvornički obnovljene originalne dijelove, kao i liniju Euroreparza vozila iznad tri godine starosti prvenstvenonamijenjenu onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke, ali po povoljnijoj cijeni.

Za one koji nisu članovi kluba dovoljno se  je učlaniti u ovlaštenom servisu te se popusti odmah mogu iskoristiti. Osim popusta na dijelove održavanja vozila i akcijske popuste članovima kluba omogućena je besplatna vuča vozila u slučaju nezgode, kvara, puknuća gume, točenje krivog goriva ili kvara ključa,  pozivom na jedinstveni broj *800.

SET SPOJKEpotrebno je promijeniti da bi se izbjeglo propadanje mjenjača, što će brzo dovesti do poteškoća pri prolazu brzine, ubrzanja, kočenja ili čak potpune imobilizacije vozila. Kako se zna da je potrebno mijenjati spojku? To se može očitovati kroz različite simptome: mjenjač pokazuje nekakav otpor u trenutku promjene brzine, motor proizvodi abnormalnu buku koja nestaje pritiskom na papučicu spojke, vozilo se trese ili udara prilikom pokretanja ili pomicanja.

DVOSTRUKI PRIGUŠNI ZAMAŠNJAKje potrošnji dio koji ima vijek trajanja desetak godina. Vrlo je robustan, osigurava zaštitu mjenjača i nudi ugodan osjećaj u vožnji.

SUSTAV FILTRA ČESTICA je sustav koji radi tako da pronalazi i sprema u filtar štetne čestice koje nisu izgorjele, zatim ih redovito eliminira sagorijevanjem za vrijeme regeneracijske faze. Plinovi proizašli iz motora kontinuirano su filtrirani. Povremeno (svakih 400 do 1000 km s obzirom na uvjete vožnje), temperatura filtra je jako povišena, blizu 600°C. To je trenutak izgaranja čestica i regeneracije (čišćenja) filtra. Regeneraciji treba 2 do 3 minute i intervenira na neprimjetan način za vozača i bez utjecaja na vozna svojstva. Bez ovog sagorijevanja čestice bi se nagomilale i filtar bi se začepio, što može dovesti do lošeg funkcioniranja, a i prestanka rada motora.