Izdvojeno Vijesti

„Dacia Roadshow“

Tijekom vikenda u svibnju i lipnju te u rujnu i listopadu diljem Hrvatske na različitim lokalnim događanjima, sajmovima ili u trgovačkim centrima održavat će se „Dacia Roadshow“ na kojem će marka Dacia predstaviti svoju bogatu paletu već dobro poznatih modela poput Sandera, Sandera Stepwaya, Dustera ili Lodgya te neke posve nove modele kao npr. obiteljsko putničko vozilo Dacia Dokker  ili njegovu gospodarsku inačicu Dacia Dokker Van koji će biti predstavljeni u lipnju ili pak karavansku izvedbu Logan MCV koja dolazi u rujnu.

         U okviru Dacia Roadshowa osmišljen je zabavni program za sve uzraste. Osim razgledavanja modela, svaki posjetitelj Dacia Roadshowa imat će mogućnost probne vožnje izloženih modela ili dogovoriti probnu vožnju za termin koji mu odgovara te saznati sve informacije o posebnim ponudama i akcijama. Posjetitelji koji isprobaju željeni model moći će sudjelovati u igri Kolo sreće i osvojiti atraktivne nagrade. Zabave neće nedostajati ni za djecu za koju će biti organiziran kreativni kutak u kojem će se moći crtati, bojati i zabavljati. Cijeli program animirat će voditelj, a svi posjetitelji zabavit će se u opuštenoj atmosferi do kasnih popodnevnih sati.

Raspored događanja objavljivat će se redovno u dnevnim novinama jer se može mijenjati ovisno o vremenskim uvjetima, a izgleda ovako: 18.5. Zagreb – Kika Žitnjak, 25.5. Zadar – Muraj kod Volta, 1.6. Vinkovci – glavni trg, 2.6. Slavonski Brod – Auto show, 8.6. Pula – centar grada ili obrtnički sajam, 15.6. Nedelišće – Sajam MESAP, 22.6. Sisak – centar grada, Dan grada Siska, 29.6. Metković,  14.9. Osijek, 21.9. Karlovac -Trgovački centar, 28.9. Rijeka, 5.10. Zagreb, Jarun – malo jezero.