Vijesti

Goodyear pobjeđuje u novim testovima guma

Pobjede na prestižnim testovima časopisa ADAC/TCS/ÖAMTC i Auto Bild potvrđuju odličnost Goodyearovih zimskih i cjelogodišnjih guma

Usprkos sve većoj konkurenciji na tržištu guma Goodyear je dvjema pobjedama na testovima časopisa ADAC/TCS/ÖAMTC i Auto Bild dokazao da su njegove gume na samome vrhu. Guma Vector 4Seasons Gen-2 osvojila je prvo mjesto na testu cjelogodišnjih guma časopisa Auto Bild, a Goodyearova guma UltraGrip 9 prvo mjesto na ADAC-ovom testu zimskih guma.

Goodyearova guma Vector 4Seasons Gen-2 na testu časopisa Auto Bild u dimenziji 195/65 R151 pobijedila je svih 26 konkurentskih guma i slavila već drugu godinu zaredom. Oduševila je svojom svestranom izdržljivošću, preciznošću u zavojima, otpornošću na akvaplaning, udobnošću vožnje, brojem prijeđenih kilometara te dinamičnom upravljivošću na zasnježenim i mokrim cestama.

Prvo mjesto na ADAC/TCS/ÖAMTC-ovom testu zimskih guma osvojila je i Goodyearova guma UltraGrip 9 u dimenziji 205/55R16. Kako navode urednici, guma je dobra osobito na suhim i zasnježenim cestama, a odlikuje ju troškovna učinkovitost što se tiče potrošnje goriva.

Razvoj Goodyearovih proizvoda neprestano stremi kvaliteti i vrhunskoj izdržljivosti, što nesumnjivo potvrđuju i pobjede na prestižnim testovima časopisa Auto Bild i ADAC/TCS/ÖAMTC.

UltraGrip 9