Vijesti

Grupa Renault na Salonu u Parizu

Renault pokazuje svoje atribute: francuski dizajn, jednostavan život 

Pariški salon automobila 2018. Renault je otvorio konferencijom za medije na kojoj predstavlja svoj najnoviji koncept premium robo-vozila. Taj koncept dio je trilogije Renaultovih robo-vozila kojima tijekom 2018. istražuje usluge mobilnosti.

Posjetitelji će na salonu moći prvi puta uživo vidjeti novi Kadjar, čije su prve slike nedavno objavljene. Renault će bogatim programom proslaviti 120 godina postojanja: 30. rujna na Salonu će održati veliki paradu povodom 120. obljetnice postojanja. Trideset Renaultovih vozila, među kojima će biti primjerci iz Renaultove kolekcije i modeli iz kolekcije privatnih vlasnika, vozit će ulicama Pariza. Predvođena glasovitim modelom Type A, Renaultova će kolekcija za vrijeme trajanja Salona biti izložena u Renaultovom izložbenom prostoru u kojem se održava izložba pod nazivom Mitske rute. Renault je jedan paviljon posvetio raznovrsnim rješenjima novih oblika mobilnosti i tako promovirati svoju suradnju i programe s društvima Marcel, Renault Mobility i Renault Rent.

Povrh svega Renault je od 4. listopada 2018. na Trgu Concorde posjetiteljima omogućio da isprobaju električne automobile.

Alpine, obiteljski portret 

Alpine, marka dobro poznata zaljubljenicima u automobile, izložila je sve svoje modele na posebnom štandu. Posjetitelji mogu razgledati cijelu obitelj modela A110: A110 Pure, dva primjerka A110 Légendes i A110 GT4. Alpine će od 4. listopada s nekoliko modela biti prisutan i na izložbi Mitske rute koja se održava u posebnom paviljonu.

Obožavatelji Dacije

Uz novi Duster, koji ostvaruje odlične rezultate u Europi, Dacia će predstaviti i neke novitete i pokrenuti natječaj za dizajn Sandera Stepway. Obožavatelji marke Dacia moći će uživati u izložbi koju svakako vrijedi pogledati.