Vijesti

Honda na Exclusive Auto Moto Showu

Nakon uspješne 4 godine postojanja manifestacija Exclusive Auto Moto show u Rijeci je održan i peti puta, proteklog vikenda, od 4. do 7. svibnja u prostoru dvorane Centra Zamet.

Dugo očekivani adventure skuter Honda X-ADV imao je svoju premijeru upravo na Exclusive Auto Moto Show-u. Inovativni X-ADV uspješno kombinira avanturistički duh i praktičnost na svim terenima. Praktičan za urbanu vožnju gradom, iznimno udoban za zahtjevnije vikend izlete. Honda X-ADV je potpuno novi motocikl i začetnik potpuno nove klase, nazovimo je ”SUV na dva kotača”.

Honda je predpremijerno predstavila novu, desetu generaciju Honde Civic u potpunosti iznova dizajniran automobil koji utjelovljuje Hondin inovativni duh i predanost Hondinom krajnjem cilju – konstruiranja tehnološki superiornog vozila.

Rezultat novog dizajna je automobil jedinstvene osobnosti i sportskog duha, automobil kojega je uzbudljivo voziti, koji je istovremeno profinjen, komforan i sofisticiran.

Ovogodišnji Riječki sajam imao je i veliku nagradnu igru u suradnji s Novim Listom, u kojoj je najsretniji posjetitelj sajma osvojio motocikl Honda CBR125.