Vijesti

Hyundai partner Rome

Hyundai je postao višegodišnji globalni automobilski partner talijanskog nogometnog kluba AS Roma, a Hyundai logo krasi stražnju stranu poznatog crveno zlatnog dresa u svim domaćim utakmicama do 2021. godine.

Tako je po prvi put Hyundai prisutan kao automobilski partner na talijanskom nogometnom tržištu. Tijekom partnerstva, Hyundai će nizom inicijativa usmjerenih na navijače blisko surađivati s AS Romom, kako bi ljubiteljima kluba olakšao mobilnost i dostupnost klubu i utakmicama.

Osim na sportskoj opremi, Hyundaijevo partnerstvo bit će vidljivo kroz flotu Hyundai automobila koje će Roma koristiti, kroz reklamne LED ekrane tijekom domaćih utakmica i niz zajedničkih medijskih i digitalnih sadržaja.

Kako bi proslavili potpisivanje partnerstva, igrači AS Rome Edin Džeko, Javier Pastore, Bryan Cristante i Cengiz Ünder snimili su video u trening kampu kluba Trigoria. U videozapisu sudjeluje skupina Rominih navijača, koje su u druženju neočekivano iznenadili članovi prve momčadi njihova obožavanog kluba, a dobili su i personalizirane dresove za sezonu 2018/19, uz logotip Hyundaija na leđima.

Ovime Hyundai proširuje svoju dugogodišnju prisutnost u nogometu na najvišoj razini, nakon što je kontinuirano sudjelovao u nacionalnim i međunarodnim natjecanjima u posljednjih 20 godina. Jedni od klubova s kojima je nedavno potpisano sponzorstvo su Chelsea – engleska Premier league, Atletico Madrid – španjolska La Liga i Hertha – njemačka Bundesliga. “Ovo partnerstvo je još jedan važan korak za Hyundai. AS Roma je još jedan klub s izrazito strastvenim navijačima što se podudara s našom strategijom stavljanja navijača u središte svih naših aktivnosti”, kazao je Andreas-Christoph Hofmann, potpredsjednik za marketing i proizvode tvrtke Hyundai Motor Europe.