Vijesti

Iz fotelje do nove Toyote

Nova prodajna akcija Toyote nazvana je ”Iz fotelje do nove Toyote”.

Riječ je o ponudi vozila, kreiranoj da zadovolji zahtjeve kupaca u okolnostima u kakvima trenutno živimo. Toyotina ponuda koncentrirana je na pružanje akcijske cijene, na mogućnost isporuke odmah i to na željenu adresu, pritom poštujući zahtjeve za beskontaktnom kupovinom. Za sva vozila u ponudi važi sljedeće:

• dostupno za isporuku odmah

• moguća prodaja po principu ‘’Ključ u ruke’’ uz odabir Toyota osiguranja,  pri čemu Toyota brine o obavljanju tehničkog pregleda i registracije vozila

• mogućnost besplatne dostave vozila do željene lokacije (20 km udaljenost od salona, otoci isključeni)

• povoljno Toyota financiranje posebno atraktivno za naše kupce je financiranje Toyota Hybrida po principu  33/33/33 uz kamatnu stopu 3,95%; odnosno ponuda za sva vozila uz financiranje s fiksnom kunom uz 4% kamate.

• 5 god jamstva bez ograničenja km / 10 god jamstva na hibridnu bateriju

• besplatna pomoć na cesti 0-24 u zemlji i inozemstvu

U ovoj je ponudi popust čak do 41.300 kn, koliko iznosi popust za jedan od modela u ponudi i to C-HR Hybrid 122 KS C-LUB TECH. Najpovoljnije vozilo iz ponude je model Yaris N1 (dostavno vozilo) sa 1,5 benzinskom motorom, koje je sada raspoloživo za 77.500 kn.

Popusti po modelima:

Aygo – 3.000 kn

Yaris – 3.000 kn

Yaris Hybrid -15.800 kn

Yaris (N1) dostavno vozilo – 15.000 kn

Corolla 1,2T -10.000  -17.500 kn 

Corolla TS Hybrid – 15.000 kn

Corolla TS Benzin – 17.500 kn

C-HR Benzin /Hybrid – 25.000 kn

C-HR Hybrid 122ks C-Lub Tech  – 41.300 kn

Ponuda važi do rasprodaje lagera, te je aktualna u svim ovlaštenim Toyota prodajnim centrima. Prodaja se u prodajnim centrima odvija od 27. travnja 2020.,  pridržavajući se propisanih uputa higijenskih mjera i socijalne distanciranosti, no skrećemo pozornost i na www.toyota.hr web stranicu i na činjenicu da je kupovinu moguće realizirati u potpunosti iz vlastitog doma odnosno ”iz naslonjača”. Osigurani su uvjeti da zainteresirani putem web stranice mogu od službe prodaje ili preko obrasca zatražiti ponudu, nakon čega je moguće vozilo rezervirati i kupiti, te dogovoriti dostavu registriranog vozila na kućnu adresu kupca. 

Lista vozila sa detaljima dostupna na webu: lista vozila u ponudi

Više o kupnji Toyote iz fotelje: iz fotelje do Toyote