Vijesti

Izvanredna ponuda za Hyundai i20 Active

Hyundai je pripremio posebne uvjete za urbani crossover model, Hyundai i20 Active, koji je u verziji 1.0 TGDi 100 KS Premium, dostupan već od 109.990 kuna. U istaknutu cijenu vozila uključena je i polica osiguranja od automobilske odgovornosti te osiguranje vozača i putnika od nezgode za prvu godinu. Za vrijeme trajanja posebne ponude zainteresirani kupci mogu ostvariti uštede i do 7.000 kuna.
Hyundai i20 Active 1.0 T-GDi 100 KS Premium, između ostalog opremljen je stražnjim parking senzorima, start i stop sustavom, svjetlima za maglu, bluetoothom, tempomatom, komandama za radio na upravljaču, krovnim uzdužnim nosačima i 16“ aluminijskim naplatcima.
Količina vozila u ponudi je ograničena, a vozila su raspoloživa uz isporuku odmah. Posebna ponuda vrijedi do isteka zaliha, zato pozivamo sve zainteresirane da posjete Hyundai ovlaštene prodajne centre u Hrvatskoj i provjere detalje na http://hyundai.hr/i20activeakcija/.
Za sve kupce novih Hyundai vozila tu je i jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.