Vijesti

Kadjar i Ratovi zvijezda

Renault i „Solo: Priča iz Ratova zvijezda” udružili su se kako bi Renault svojim kupcima pružio uzbudljivo iskustvo prije same premijere filma koja kreće u kinima od 31. svibnja 2018.

Od travnja do srpnja 2018. Renault poziva sve da „Odaberu drukčiji put” kroz svoju paneuropsku kampanju, dizajniranu i produciranu u suradnji s tvrtkama Lucasfilm, Disney i Publicis Conseil. Za Renault je ovo prva takva suradnja koja ide uživo u 25 država diljem Europe.

Kada se uplete Sila i udruže Renault i „Solo: Priča iz Ratova zvijezda” naravno da se očekuje avantura. U potpuno novom filmu, u kojem je glavni protagonist omiljeni odmetnik u galaksiji, saznat ćemo kako je Han Solo nakon što je odabrao drukčiji put, upoznao svog veličanstvenog budućeg kopilota Chewbaccu. Sada, zahvaljujući značajkama modela Renault Kadjar – s prijenosom 4×4, sustavom aktivnog kočenja u slučaju nužde i sustavom upozorenja za mrtvi kut – Renault svojim kupcima nudi priliku da i oni odaberu „drukčiji put”.

Renault je za stvaranje specijalnih efekata u svojem televizijskom spotu (s Chewbaccom kao glavnom zvijezdom) surađivao i s vodećom tvrtkom za vizualne efekte, Industrial Light & Magic, poznatom po radu na serijalu filmova Ratovi zvijezda.

U sklopu kampanje, Renault pokreće i nagradni natječaj u kojem će sudionici moći osvojiti brojne memorabilije Ratova zvijezda i steći posebna iskustva s Kadjarom. Sudionici se na nagradni natječaj mogu prijaviti putem web stranice www.renaultkadjar.hr ili posjetom najbližem Renaultovom prodajnom salonu.