Vijesti

Kia i Ina nagradile navijače

Naša najveća naftna kompanija INA je u suradnji s korejskim velikanom Kia Motors organizirala nagradnu igru „Probudi navijača u sebi“.

U nagradnoj igri, koja je trajala dva i pol mjeseca – do kraja završetka europskog prvenstva u nogometu EURO 2016, kupci su slali SMS-ove s kodovima svojih računa većih od 200 kn. Ina i Kia su u velikoj nagradnoj igri podijelile čak 30 ulaznica za utakmice hrvatske reprezentacije u prvom krugu.

U drugom krugu EURO 2016 podijeljen je novi Kia Sportage, čije su brojne adute Hrvati već odavno prepoznali jer je Sportage već nekoliko godina hrvatski i europski bestseler te pobjednika brojnih usporednih tekstova.

Glavnu nagradu – novi Kia Sportage – osvojila je gospođa Mirela Gobac niz Kutine, koja je odlučila svoju obitelji počastit izletom do Dalmacije – naravno u pobjedničkome stilu – u novome Kia Sportageu. Svečana isporuka održana je 20.7. na Ininoj benzinskoj pumpi Držićeva ulica u Zagrebu gdje gospođa Mirela nije mogla sakriti oduševljenje impresivnim Sportagem.

20.7.2016., Zagreb -  Svecano urucenje nagrada dobitinicima u Ininoj nagradnoj igri Probudi navijaca u sebi..  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
20160612_131334