Vijesti

CUPRA – samostalna marka u Hrvatskoj

Tvrtka SEAT objavila je neovisnost marke CUPRA još 2018. godine, a proces potpunog izdvajanja i samostalnog nastupa na tržištu dovršen je tijekom ove godine. Od 1. studenog marka CUPRA ima svoj službeni samostalni početak i na tržištu Hrvatske.

Tako će od sada modeli marke CUPRA koja u automobilskom svijetu predstavlja sofisticiranost, performanse, moderan dizajn i drugačiji pristup vožnji, biti dostupni i za sve potencijalne kupce u Hrvatskoj. Dva momenta koja obilježavaju samostalni početak rada marke CUPRA u Hrvatskoj su otvaranje ovlaštene prodajne CUPRA mreže i pokretanje moderne web stranice.

Upravo lansirana web adresa http://www.cupraofficial.hr/ jedan je od glavnih kanala na kojem svi potencijalni kupci mogu saznati puno više detalja o samom brandu, modelima i trgovačko-servisnoj mreži. Za sve detalje, ponude i informacije o CUPRA modelima u Hrvatskoj, na raspolaganju stoje i tri ovlaštena CUPRA trgovca:

Porsche Inter Auto Jankomir, Zagreb

Porsche Inter Auto Rijeka, Rijeka

AC Kotromanović, Osijek

Najvažniji trenutak za marku CUPRA u ovoj godini svakako je lansiranje sportskog crossover modela Formentor čiji se dolazak u Hrvatsku očekuje krajem studenog. Formentor je prvi model u povijesti ekskluzivno dizajniran i proizveden za marku CUPRA, a koji je već izazvao veliki interes i pozitivne komentare javnosti. Uskoro će biti predstavljeni i detalji opreme i cijene u ponudi za hrvatsko tržište.