Vijesti

Mazda2 i Andrea Andrassy u vezi sljedećih šest mjeseci

Mazda Motor Croatia odabrala je svoje zaštitno lice. U okviru promocijske kampanje za potpuno novu Mazdu2, popularna zagrebačka kolumnistica, radijska voditeljica i stand-up komičarka, Andrea Andrassy, vozit će se sljedećih pola godine u najopremljenijoj i najsnažnijoj Mazdi2 G115 Revolution Top u atraktivnoj Soul crvenoj boji.

Kao mlada, uspješna i obrazovana osoba s urbanim backgroundom, Andrea je idealna partnerica za najnovije izdanje Mazdinog gradskog automobila, koji cilja upravo na takav profil kupaca. Svojim atraktivnim dizajnom, izvrsnim voznim i ekološkim osobinama te značajkama opreme jedinstvenim u klasi, Mazda2 obraća se kupcima kojima je automobil više od pukog prijevoznog sredstva. S obzirom da pripada online-generaciji i vrlo je aktivna na društvenim mrežama, Andrea Mazdi otvara mogućnost da se obrati širem krugu mladih potencijalnih kupaca, koji često ostaju izvan dosega tradicionalnih medija.

S Mazdom2 Andrea će snimiti i šest kratkih promotivnih filmova u kojima će na duhovit i zabavan način promovirati sigurnu vožnju i najmodernije dodatke za povećanje sigurnosti kojima je opremljena nova Mazda2.

Mazda2_i_Andrassy_1 Mazda2_i_Andrassy_2

Mazda2_i_Andrassy_4Mazda2_i_Andrassy_3