Galerija Vijesti

Mercedes-Benz – od sada i u Čakovcu

Održanim Danima otvorenih vrata i službeno je počela prodaja Mercedes-Benz i Smart osobnih vozila u Čakovcu. Na dobro poznatoj lokaciji tvrtke Dinamic Trade u ulici Braće Granner 6 uz brandove Honda i Kia od sada su dostupna i vozila Mercedes-Benz te Smart.

Svojim izdvojenim prodajnim mjestom tvrtka Emil Frey napravila je veliki iskorak prema kupcima kojima se sada nudi premium brand na lokaciji u Čakovcu. Bitno je napomenuti da kupci na lokaciji u Čakovcu imaju identičnu uslugu kao i u matičnom Emil Frey Auto Centru u Zagrebu. Cjelokupna ponuda originalnih rezervnih dijelova također je dostupna u Čakovcu, a servisne se usluge dogovaraju uz pogodnosti.

Početak prodaje obilježen je Danima otvorenih vrata uz Road Show, dana 19. i 20. svibnja 2017. gdje je Emil Frey gostima omogućio probne vožnje velikog dijela palete osobnog programa Mercedes-Benz vozila, uključujući i tek nedavno predstavljen model GLA.

Brojni su uzvanici i posjetitelji iskoristili priliku te se osobno uvjerili u kvalitetu i tehnološka dostignuća ove premium marke.

Tvrtka Dinamic Trade te njihovo osoblje stoje vam na raspolaganju za sve informacije oko Mercedes-Benz i Smart programa osobnih vozila kako novih tako i rabljenih, koja možete razgledati u njihovom salonu na adresi Braće Graner 6 u Čakovcu.