Galerija Predstavljamo

Nissan predstavlja snažniju, pametniju i štedljiviju Navaru

 • još snažniji vanjski izgled
 • poboljšanja su vidljiva u većoj učinkovitosti motora i većem kapacitetu vuče, manjoj potrošnji goriva te naprednijim uslugama NissanConnect 
 • u prodaju diljem Europe krenula je 1. srpnja 2019.
 • cijena  izvedbe s produljenom kabinom iznosi 228.000 kn dok se izvedbe s dvostrukom kabinom kreću od 251.000 kuna 

Nissan je svoj nagrađivani pickup Navara predstavio u još snažnijem, pametnijem i energetski učinkovitijem izdanju, upotpunjeno nizom značajki koje ga čine još privlačnijim. 

Ovaj svestrani pickup savršen je suputnik tijekom napornog radnog tjedna, ali i u pustolovnom vikendu na otvorenom koji mu slijedi.  Zahvaljujući terenskim sposobnostima i ugrađenoj tehnologiji, Navara se može pohvaliti vrhunskim performansama na cesti i izvan nje. 

„Veliko mi je zadovoljstvo najaviti predstavljanje još snažnije, pametnije i štedljivije Navare“,izjavio je Paolo D’Ettore, direktor odjela lakih gospodarskih vozila Nissan. „Zahvaljujući pravom spoju udobnosti, performansi, nosivosti i izdržljivosti, Navara nastavlja uživati veliki uspjeh diljem Europe.“ 

Nastavlja: „Navara je dostupna na 109 tržišta diljem svijeta, zbog čega Nissanovo poslovanje u pogledu vozila konstruiranih po principu karoserija na šasiji i lakih gospodarskih vozila bilježi stalan rast. S obzirom na našu ambicioznu srednjoročnu strategiju i rastuću ponudu vozila sigurni smo će se ovakav trend nastaviti te da će se sve više vozača u svijetu odlučivati za naša laka gospodarska vozila.“

Glavne značajke novog Nissana Navara:

 • čišći, napredniji i učinkovitiji motor 
 • Nissan Navara ispunjava uvjete nove emisijske norme Euro 6d-Temp na snazi do prosinca 2021.
 • zahvaljujući dodatku dvostrukog turbopunjača povećan je okretni moment (+20Nm) osnovnog motora sa 163 KS  
 • u vozilo je ugrađen novi multimedijski sustav NissanConnect s još praktičnijim 8-inčnim zaslonom i povezanim uslugama
 • zaustavni put i put kočenja smanjeni su zahvaljujući disk-kočnicama na svim kotačima
 • pojačani stražnji ovjes daje ovom vozilu snažniji izgled kada nije natovareno
 • prva primjena multi-link stražnjeg ovjesa na verziji produljena kabina 

Uvedene su nove tehnološke značajke kako bi se upotpunile postojeće napredne tehnologije i tehnologije Nissanove inteligentne mobilnosti. Serijska oprema najprodavanije inačice Tekna uključuje: sustav pomoći pri kretanju na uzbrdici, nadzor brzine na nizbrdici, inteligentni sustav za izbjegavanje frontalnih sudara i inteligentni Around View Monitor. Kao i uz sva Nissanova laka gospodarska vozila, Navara dolazi s najduljim proizvođačkim jamstvom na tržištu u trajanju od pet godina/160.000 km.

Cijena izvedbe s produljenom kabinom iznosi 228.000 kn dok se izvedbe s dvostrukom kabinom kreću od 251.000 kuna 

Bivši nositelj naslova Međunarodnog pickupa godine, Nissan Navara, omiljen je izbor takvog tipa vozila kod kupaca diljem svijeta. Proizvodi se u tvornicama u Španjolskoj, Kini, Meksiku, Tajlandu i Argentini.

Snažnija, pametnija i učinkovitija Navara novo je mjerilo u klasi pickupova te donosi najbolje od Nissanova iskustva kao vodećeg proizvođača crossovera i osamdesetogodišnjeg iskustva u razvoju i proizvodnji robusnih i pametno konstruiranih pickupova. 

Svoj zavidan ugled u pogledu pickupova Nissan je stekao zahvaljujući njihovoj glasovitoj izdržljivosti i sposobnosti. Prošle je godine ukupno prodano 231.435 primjeraka (godišnji rast od 6%), što je ovom pickupu osiguralo status najprodavanijeg u svijetu.