Predstavljamo Vijesti

Nova Corolla – prestižnija i sigurnija

Trenutno dostupna u više od 150 zemalja svijeta i predstavlja oko 20% Toyotine globalne prodaje, nova Corolla i dalje ostaje najpopularniji model u ponudi japanskog proizvođača.

Osvježena Corolla sada uvodi novi i napredniji vanjski izgled. Prednji kraj je u potpunosti redizajniran kako bi naglasio široki stav vozila i prestižniji dizajn, koji je savršeno poprimio Toyotinu „Under Priority and Keen Look“ dizajnersku filozofiju. Ističe se prednja maska s novim LED svjetlima, uključujući i nova LED dnevna svjetla te drukčiji prednji branik s većim otvorom za zrak.

Sa strane, ručke na vratima su sada prekrivene kromiranim završetkom, na taj način ističući glavnu dizajnersku liniju koja se proteže čitavom dužinom automobila. Na izbor su također dostupni novi 16” i 17” aluminijski naplatci.

Stražnji kraj je također uređen adaptacijom novih LED dnevnih svjetala i brojnih kromiranih detalja kako bi se naglasila širina automobila.

Nova Corolla je dostupna s izborom od čak 9 boja karoserije, od čega su 3 posve nove: Platinom Bronze, Tokyo Red i Earth Bronze.

Predstavljena kao dio serijske opreme duž čitave ponude, Toyota Safety Sense tehnologija značajno pridonosi izbjegavanju ili umanjenju posljedica prometnih nesreća, zahvaljujući korištenju sustava lasera i kamere koji su montirani na vrhu vjetrobrana.

Toyota Safety Sense uključuje Sustav automatskog kočenja kod opasnosti od sudara, Sustav prepoznavanja prometnih znakova, Sustav upozorenja prilikom napuštanja prometne trake i Sustav automatskog prebacivanja dugih i kratkih svjetala.

PressKit_Corolla_MC_2016_17alloy_REAR PressKit_Corolla_MC_2016_FULL REAR