Vijesti

Novi Hyundai i30 u posebnoj ljetnoj ponudi

Hyundai je pripremio posebne ljetne pogodnosti za modele novog i30 u izvedbi hatchback i karavan. U posebnoj ponudi i30 1.4i Comfort, u izvedbi 5 vrata, dostupan je već od 114.990 kuna, a u cijenu vozila uključena je polica osiguranja od automobilske odgovornosti i auto kasko, u suradnji s Allianz osiguranjem, za prvu godinu osiguranja novog vozila.
Karavanska izvedba modela i30 1.4i dostupna je već od 123.990 kuna, uz akcijsko financiranje s 0% kamata, u bogatom paketu opreme Comfort. Akcijsko financiranje s 0% kamata, u suradnji s Erste&Steiermärkische S-Leasing d.o.o., odnosi se na model 50/50 uz 0% kamata i 0% troškova obrade te na model 1/3 uz 0% kamata i 0,99% troškova obrade
Za sve kupce novih Hyundai vozila tu je i jedinstveno 5-godišnje jamstvo bez ograničenja kilometraže, za bezbrižnu vožnju, uz jamstvo mobilnosti i godišnje preventivne preglede vozila tijekom jamstvenog roka.
Više o samoj akciji zainteresirani mogu pronaći na http://hyundai.hr/novi-i30/, a Hyundai poziva sve potencijalne kupce da posjete Hyundai ovlaštene prodajne centre u Hrvatskoj i provjere posebne ljetne pogodnosti koje vrijede do 22.09.2017. ili do isteka zaliha. Količina je ograničena, a vozila su raspoloživa za isporuku odmah.