Galerija Vijesti

Održan jesenski Zagreb Auto Week

Vikend u Arena Centru protekao je i više nego odlično! Jesensko izdanje ovogodišnjeg Zagreb Auto Weeka je kroz tri dana publici predstavilo mnoge poznate auto brendove i najnovije modele limenih ljubimaca. Tako su posjetitelji bili počašćeni mnogim premijernim izdanjima i novitetima, a uz automobile, svijetla reflektora su bila uperena i u prekrasne hostese.

Puno noviteta, zgodne hostese, poznati auto brendovi i mnoštvo auto moto poslastica samo su dio onoga što su u prethodna tri dana posjetitelji Arena Centra mogli vidjeti na ovoj već tradicionalnoj automobilskoj izložbi. Kao i uvijek, Zagreb Auto Week je još jednom dokazao kako iz godine u godinu uz automobile nudi sve više zanimljivih sadržaja i aktivnosti koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovogodišnje izdanje, složit će se svi, dodatno se može pohvaliti izrazito visokom posjetom. Prema prvim procjenama, kroz Arena Centar je u ova tri dana prošlo više od 150.000 posjetitelja, što su zaista impresivne brojke.

Arena Centar, kao domaćin ove priredbe, definitivno iz godine u godinu potvrđuje svoj zlatni status među trgovačkim centrima, te kao shopping destinacija bez premca, a mi jedva čekamo novo, jubilarno izdanje ovog festivala auto-moto industrije!