Vijesti

“Oldtimer Club” u novom ruhu

“Oldtimer Club” iz broja u broj se mijenja, i sve se više razvija u utjecajan kolekcionarski primjerak koji će se definitivno čuvati i tražiti kako bi se popunila kolekcija.

Četvrti broj, koji je stigao u prodaju na kioske diljem Hrvatske, između ostalog donosi potpuno novi izgled naslovnice. Do sada su to bile ilustracije koje su prikazivale automobile koji zapravo ne postoje jer su sadržavali elemente više modela i marki, pa sve do konkretne slike Fiatova Topolina. Od ovoga broja na naslovnici će prije svega biti vrhunske fotografije koje pokazuju da časopis obiluje upravo takvim fotografijama. Bit će to fotografije modela manje poznatih i zanimljivih marki koji se rijetko imaju priliku vidjeti. Upravo takav je na ovoj naslovnici – Eysink, automobil najstarijega nizozemskog proizvođača.

Ovaj, četvrti broj časopisa donosi teme koje će zanimati sve one koji su vlasnici povijesnih vozila ili ih tek kane nabaviti, a odnose se na postupak vrednovanja i razvrstavanja vozila u kategoriju povijesnih vozila, ali i izdavanja Identifikacijske isprave. Tu je i zanimljiv i edukativan tekst o pripremi vozila za restauraciju. Posebno treba istaknuti tekst kojim se obilježava 110 godina od osnivanja Auto kluba Split, te najavljuje knjiga iste tematike koju redakcija “Oldtimer Cluba” priprema zajedno s autorom Valterom Firićem.

Četvrti broj kolekcionarskog časopisa, tiskan je u povećanoj tiraži od 2.500 kom na vrhunskom papiru uz doradu koja se odnosi na šivani hrbat kao kod knjižnih izdanja umjesto uobičajenog lijepljenja, te s pravom spada u magazin book.

Osim vrhunske kvalitete proizvoda, treba napomenuti da ovaj broj časopisa “Oldtimer Club” izlazi s povećanim brojem stranica, a da pri tome nije podignuta cijena.

Stoga zaronite u svijet kroma i sjaja, kakav sve više nestaje pred naletom plastike i drugih modernih materijala.

Četvrti broj časopisa “Oldtimer club” može se kupiti na kioscima diljem Hrvatske ili naručiti po cijeni od 35,00 kn (+ dostava 5 kn) putem e-maila: KupiOldtimerClub@gmail.com