Vijesti

ORYX Rent a car ponovno najbolji u Hrvatskoj

Čak tri poslovnice ORYX Rent a car-a drugu godinu zaredom proglašene su onima s najvišom razinom kvalitete usluge u Hrvatskoj. Naime, težeći sve većem standardu, Rentalcars.com, najveći svjetski online rent a car sustav koji godišnje ugovori više od 8,5 milijuna najmova vozila preko svojih 900 partnera na više od 50 tisuća lokacija diljem svijeta, i ove je godine kroz svoj program, Customer Favourite Awards, izrazio zahvalnost svojim partnerima koji konstantno pružaju najbolje iskustvo klijentima.

Tako su tri ORYX Rent a car poslovnice, konkretno one u Zračnoj luci Dubrovnik, Zračnoj luci Split i Zračnoj luci Zadar, osvojile ponovno ovo prestižno priznanje u Hrvatskoj i za 2016. godinu što znači da su korisnici Rentalcars.com-a na ove tri zračne luke, od svih pružatelja usluga najma vozila, upravo ORYX Rent a car proglasili onim s najvišom razinom kvalitete usluge.

ORYX Rent a car istaknuo se svojom kvalitetom, što je ujedno i želja Rentalcars.com-a da svi zajednički klijenti svaki put uživaju u izvanrednom iskustvu iznajmljivanja automobila te da partneri dobavljači koji nude najbolju uslugu budu prepoznati po izvrsnim ocjenama klijenata i istaknutim pozicioniranjem na njihovom web servisu.

ORYX Rent a car-u, kao već poznatom nositelju brojnih nagrada za izvrsnu kvalitetu usluge i prepoznatljivost je ovo već peta nagrada u nizu koja uz Qudal, BestBuy, Customers’ friend i Superbrands dokazuje kvalitetu priznatu od strane korisnika usluge.