Sport Vijesti

Peugeot i ATP Umag 2016

Peugeot je uključen u ATP Croatia Open treću godinu zaredom kao ponosni partner i sponzor. ATP Croatia Open najstariji je i najugledniji teniski turnir u Hrvatskoj i regiji. U svom 27. izdanju održava se u Umagu od 15. do 24. srpnja 2016. I ove godine, Peugeot će biti službeno vozilo turnira i organizatorima staviti na raspolaganje flotu svojih vozila, kojima će se prevoziti igrači i VIP gosti, a posjetitelji turnira imat će priliku upoznati novi SUV Peugeot 2008, kompaktni SUV marke.

Tenis je prirodni odabir za Peugeot jer je taj sport u znaku dinamike, izvrsnosti, elegancije i emocija. Upravo te vrijednosti i mi želimo dijeliti sa svojim kupcima. Ovo partnerstvo s organizacijom ATP Croatia Open prirodni je nastavak naše vjernosti tenisu koje će osigurati vidljivost marke Peugeot u Hrvatskoj“, izjavio je Tomislav Miletić, operativni direktor marke Peugeot u Hrvatskoj.

Peugeot  je više od tri desetljeća prisutan u teniskom svijetu, a među njegove ambasadore ubraja se najbolji tenisač svijeta Novak Đoković kao i Leonardo Mayer, Jamie Murray, Pablo Carreño, Roberto Carballes, Paula Badosa, David Goffin, Jérémy Chardy, Benoît Paire, Tommy Robredo, Gilles Simon, Alize Cornet i David Goffin.