Vijesti

Peugeot partner Croatia Open Umag

Marka Peugeot je uključena u Plava Laguna Croatia Open Umag, već četvrtu godinu zaredom kao ponosni partner i sponzor. ATP Croatia Open najstariji je i najugledniji teniski turnir u Hrvatskoj i regiji. U svom 28. izdanju održava se u Umagu od 14. do 23. srpnja 2017. I ove godine, Peugeot će biti službeno vozilo, a igrače i VIP goste prevozit će Novi SUV Peugeot 3008, hrvatski i europski automobil 2017. godine. Posjetitelji turnira imat će priliku premijerno upoznati i Novi SUV Peugeot 5008.

„Tenis je prirodni odabir za Peugeot jer je taj sport u znaku dinamike, izvrsnosti, elegancije i emocija. Upravo te vrijednosti i mi želimo dijeliti sa svojim kupcima, a u Umagu ćemo izložiti naša tri SUV modela: Peugeot 2008, 3008 i 5008. Ovo partnerstvo s organizacijom ATP Croatia Open nastavak je naše vjernosti tenisu koje će osigurati vidljivost marke Peugeot u Hrvatskoj“, izjavio je Tomislav Miletić, generalni direktor Peugeot, Citroën i DS u Hrvatskoj.

Peugeot je više od tri desetljeća prisutan u teniskom svijetu, a u 2017. sastavlja međunarodnu ekipu od 15 ambasadora svih generacija kako bi popratio svoju novu strategiju u tenisu „Next Generation, New Sensations”. Kao partner i službeni automobil Roland-Garrosa već 33 godine, platinasti partner te službeni automobil ATP World Toura od 2016., Peugeot se i dalje dokazuje kao veliki igrač u svijetu tenisa s novim međunarodnim timom ambasadora, obnovom partnerstva s turnirom Roland-Garros i novom virtualnom animacijom posvećenom tenisu koja se može doživjeti u salonu Peugeot Avenue Paris.