Ekologija Izdvojeno

Peugeot predstavio hibridni bicikl

Svjetska premijera hibridnog bicikla AE21 HYbrid održana je 6. srpnja na pariškom sajmu Who’s Next. Model AE21 kompaktan je gradski električni bicikl za sve koji traže originalno prijevozno sredstvo. U duhu sajma Who’s Next, Peugeot Cycles nudi inovativni doživljaj te svoj model hibridnog bicikla povjerava modnom uredniku i komentatoru Marcu Beaugéu, koji prati europske modne trendove. Dobro došli na Fashion Wheel! Predstavljajući novi električni bicikl ekskluzivno na sajmu Who’s Next, Peugeot Cycles potvrđuje svoju odvažnost kad je riječ o dizajnu i gradskom prijevozu. Kao najnoviji model game gradskih bicikala ALLURE, AE21 simbolizira moderan i inovativan duh marke Peugeot u tako važnom području prijevoznih sredstava kao što su bicikli.

         Model AE21 osvaja jedinstvenim stilom: to je gradski, pametan, okretan, kompaktan i praktičan bicikl. Elegantan je i jednostavan za uporabu. Zahvaljujući električnom motoru smještenom na razini prednjeg kotača, savršen je za laku, tihu i ekološku vožnju gradom. Pokreće ga kompaktna, savršeno ugrađena litij-ionska baterija. Ona se može odvojiti te napuniti

kod kuće ili direktno na biciklu.

Na okvir Clever Case, izrađen od laganog i izdržljivog aluminija, smješteni su: baterija, torba za prijenosno računalo i iznimno kvalitetan protuprovalni sustav ABUS Bordo, kako bi se osigurala svakodnevna zaštita bicikla. Spremište se nalazi u središtu bicikla pa su dokumenti i računalo zaštićeni od krađe. Istodobno je zadržana ravnoteža bicikla i osigurana dinamična vožnja. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama te sklopivim ručkama za upravljanje i pedalama, modelom AE21 lako je upravljati i jednostavno se može držati uza zid. Mat crna i sjajna bijela elegantne su i lako se prilagođavaju svim stilovima. Natpis ALLURE istaknut je narančastom bojom. Ekskluzivne presvlake za sjedalo, ručke i torbu posebno su kreirane za model AE21.

 

LaFashionWheel / Urbana iskustva

Urednik i komentator Marc Beaugé biciklom se provezao ulicama Pariza, Berlina, Milana, Londona i Amsterdama. Svojim stručnim okom pomogao nam je istražiti ove prekrasne gradove. Opisao je najljepša mjesta, poznate osobe, okuse i iznimne predmete s tih odredišta. Zahvaljujući dinamičnosti modela AE21, mogao je istražiti sva važna mjesta u tim gradovima koja ih čine vrhunskom destinacijom. Sve njegove gradske avanture su snimljene. Otkrio je nove i uzbudljive tajne koje skrivaju ulice ovih prelijepih gradova.

Ljubitelji modnih trendova i posjetitelji međunarodnog modnog pariškog sajma Who’s Next na izložbenom prostoru Peugeot Cyclesa (Who’s Next Accessories) upoznali su uzbudljiva odredišta koja je Marc Beaugé posjetio tijekom strastvene vožnje ulicama grandioznih europskih gradova. Ponuda dostupna od 2014. (kraj 2013.)

 

Tehničke karakteristike:

 

Okvir Aluminij & Clever Case Aluminij
Vilica Aluminij & Clever Case Aluminij
Upravljač Aluminij
Pedale Aluminij
Prijenos Shimano Nexus 3-brzine (ugrađen u središtu)
Ručke Promjena brzina okretanjem ručke
Sjedalo & gripovi ALLURE crno s narančastim dijelovima
Sustav protiv krađe Integrirana protuprovalna stanica ABUS BORDO 6000 u seriji (Protuprovalni sustav Abus Bordo 6000 prodaje se kao opcija)
Torba Ekskluzivna torba za prijenosno računalo– u opciji
Motor Motor na prednjem kotaču
Baterija Litium-ionska plug-in baterija (220V) ili punjiva na biciklu
Kočnice Ugrađene kočnice u središte kotača
Gume Confort Tip Ballon sa zaštitnim reflektirajućim trakamas
Kotači 20″
Veličina Jedinstvena (M)

2013_AE21_Exter_FW CYC_2013_AE21_Exter_8 CYC_2013_AE21_Exter_9_ CYC_2013_AE21_Exter_zoom1_ CYC_2013_AE21_Exter_zoom2_ CYC_AE21_EXT_Zoom_FW_1 CYC_AE21_EXT_Zoom_FW_2 CYC_AE21_EXT_Zoom_FW_4