Vijesti

Peugeot Rifter za Kliniku za dječje bolesti Zagreb

Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao središnja i referentna ustanova za zdravstvenu skrb djece i adolescenta u Republici Hrvatskoj, kontinuirano nastoji unaprijediti razinu i kvalitetu zdravstvene skrbi, ali i uvjete boravka u bolnici za naše male pacijente. Klinika za dječje bolesti Zagreb djeluje na tri lokaliteta, ali i surađuje sa brojnom suradnim zdravstvenim ustanovama. U nastojanju da svojim malim pacijentima pruži cjelovitu i pravovremenu potrebnu medicinsku uslugu, neophodna je kontinuirana mobilnost između lokaliteta bolnice kao i sa suradnim zdravstvenim ustanovama. U svakodnevnoj su situaciji da pacijente moraju opskrbiti potrebnim dijagnostičkim i terapijskim postupcima, istovremeno nastojeći učiniti boravak u bolnici što ugodnijim, kraćim i manje stresnim za svoje male pacijente, ali i njihove roditelje.

Donacija tvrtke P-Automobil Import d.o.o., u vidu vozila Peugeot Rifter je stoga od velike koristi u svakodnevnim aktivnostima Klinike, jer će omogućiti primjeren, ugodan i siguran transport pacijenata. Klinika za dječje bolesti Zagreb, kao „bolnica prijatelj svakog djeteta“ u svim segmentima svoje djelatnosti nastoji zadovoljiti visoke kriterije humanizacije pedijatrijske bolničke zdravstvene skrbi.

P Automobil Import d.o.o., društvo u sastavu Grupe Emil Frey  ujedno i generalni zastupnik Marke Peugeot u Republici Hrvatskoj, ovom donacijom pokazuje društvenu odgovornost, na isti način kako je to činio i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akcije “Peugeot protiv mina”. Briga za nemoćne i pomoć djeci koju smo u ovoj akciji iskazali logičan je slijed filozofije poslovanja naše tvrtke, ali i svojevrsna moralna obveza. Model Peugeot Rifter, predmet donacije krasi prije svega praktičnost, koju su prepoznali brojni vlasnici i korisnici, a to će to biti slučaj i malih pacijenata Klinike za dječje bolesti u Zagrebu.

Ovu vrijednu donaciju je predao g. Tomislav Miletić, generalni direktor tvrtke P Automobil Import d.o.o., a primio prof.dr.sc. Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb.