Izdvojeno Vijesti

Peugeotova akcija za laka komercijalna vozila

Peugeot Hrvatska i mreža ovlaštenih koncesionara pokrenuli su zanimljivu prodajnu akciju za laka komercijalna vozila, a koja uključuje i modele iz game Business, koja imaju mogućnost 100% odbitka PDV-a, a to su Partner Tepee Business, 208 Business i 308 SW Business. Oni su dostupni sa štedljivim dizelskim HDi ili e-HDi motorima sa Stop & Start sustavom, dok je Partner Tepee Business dostupan i s benzinskim motorima.

         Svi zainteresirani koji se od 16. rujna do kraja godine odluče za neko od Peugeot lakih komercijalnih vozila, ili vozila iz game Business, dobivaju na poklon dodatnu godinu jamstva gratis ili do 100.000 prijeđenih km, čime ukupno jamstvo na ove modele iznosi 3 godine. Ponuda vrijedi isključivo ukoliko se financiranje ostvari putem financijskog leasinga Peugeot financiranja. Za to je pripremljena posebno dobra ponuda financiranja, koja uključuje minimalno učešće već od 0%.

Peugeot gama lakih komercijalnih vozila sadrži četiri modela, različitih dimenzija i namjena. Najmanji model u gami, vrlo praktičan za gradske dostave, je Peugeot Bipper, koji je dostupan od 66.456 kn. Sredinu ponude čini Peugeot Partner, koji se nudi od 102.650 kn, a potom slijedi Peugeot Expert, čija je početna cijena 124.563 kn. Najveći model Peugeot gami lakih komercijalnih vozila je Peugeot Boxer, dostupan po početnoj cijeni od 132.595 kn. Sve istaknute cijene su s uključenim PDV-om. Modeli su u ponudi u više različitih verzija i s različitim zapreminama tovarnog prostora, ovisno o potrebama i željama kupaca i namjeni vozila. Modeli su dostupni kod ovlaštenih Peugeot koncesionara.