Vijesti

Pirelli Tyrelife program za sigurnu vožnju

Dobru vijest za sve vozače u Hrvatskoj donosi Pirelli, jedan od najvećih proizvođača automobilskih guma u svijetu, i to svojim novim programom brige o korisnicima Tyrelife. U sklopu programa Tyrelife možete se bezbrižno voziti bez straha od probušene gume i troškova koje ona donosi, jer će Pirelli, u slučaju nenamjerne i nepopravljive štete na gumi, zamijeniti tu gumu potpuno besplatno.

Ispravne gume jedan su od osnovnih uvjeta za sigurnu vožnju, koji mnogi ponekad i zanemare, dok neispravne gume predstavljaju opasnost na cesti, kako za vlasnika, tako i za ostale sudionike u prometu. Kako biste smanjili mogućnost prometne nesreće i povećali vlastitu sigurnost prilikom vožnje, potrebno je zamijeniti sve istrošene i oštećene gume na vašem automobilu. U tome će vam pomoći upravo program Tyrelife koji vrijedi za sve osobne automobile i terenska vozila fizičkih osoba koje ovu pogodnost mogu iskoristiti za najviše tri vozila. Korisnici programa, uz predočenje knjižice vozila, Tyrelife kartice i računa mogu ostvariti besplatnu zamjenu jedne gume u trajanju od godinu dana od datuma kupnje. Kako biste sudjelovali u programu, prilikom sljedeće kupnje Pirelli guma zatražite pristupni obrazac, ispunite ga i postanite korisnikom programa Tyrelife. Pirelli će vam u sklopu ovog programa pokriti nenamjerna oštećenja nastala požarom, bušenjem ili udarcem u pločnik. U servisu će vam potpuno besplatno u tren oka zamijeniti oštećenu gumu i to onom iste vrste i istih dimenzija.

Akcija je dostupna kod svih partnera kompanije Pirelli koji sudjeluju u programu. Pirelli je u Zagrebu predstavio ovu jedinstvenu uslugu i hrvatskom tržištu, uz koju je vožnja uvijek sigurna.

Pirelli predstavnici_Tokas Giorgos, Skelac Krunoslav, Margaritis Athanasios, Trochanov Ivan