Sport Vijesti

Porsche Motorsport i PUMA

Porsche Motorsport i PUMA

Globalno aktivna sportska lifestyle kompanija je od 01. siječnja 2019. godine ekskluzivni tehnički partner kompletnog Porsche Motorsport tima za vatrootpornu trkaću odjeću te obuću i putne torbe. Puma logo će s početkom 6. sezone biti vidljiv na obama trkaćim vozilima Formule E kao i na svim trkaćim odjevnim komadima Porscheovih test vozača i ekipa u boksu.

Puma će opremiti tim koji se sastoji od 24 Porscheovih test vozača, juniora i Young Professionals kao i sve ekipe u boksu najnovijim inovacijama na području vatrootporne trkaće odjeće. Pored opremanja Formule E su i sve tvorničke aktivnosti iz GT sporta sastavni dio partnerstva. K tome će Puma kompletnoj Porsche Motorsport diviziji staviti na raspolaganje obuću i putne torbe.

„Puma posjeduje dugu i uspješnu tradiciju u moto sportu. Veselimo se što tvrtku Puma možemo pozdraviti kao novog partnera Porsche Motorsport tima“,govori Fritz Enzinger, budući voditelj Porsche Motorsporta. „Inovacijska snaga i kreativnost ove globalno vodeće sportske lifestyle kompanije idu uz naš tim i našu marku.“

„Ponosni smo na suradnju s Porsche Motorsportom, jednom od najuspješnijih tvrtki u trkaćem sportu s bogatom tradicijom u moto sportu“,izjavio je Bjørn Gulden, izvršni direktor tvrtke Puma. „Trkaća odjeća tvrtke Puma razvijena je za najveće zahtjeve u trkaćem sportu i raduje nas što Porsche Motorsport možemo pribrojiti našim postojećim partnerstvima s F1 i drugim vrhunskim moto sport kategorijama.“

Puma je k tome stekla prava na razvoj, prodaju i promidžbu kolekcije Porsche Motorsport replika kao i popratnih artikala. Asortiman će se sastojati od odjeće, obuće, pokrivala za glavu, dodataka i torbi za entuzijaste Porsche Motorsporta.