Vijesti

Povratak legende – Golf Rabbit

  • Legenda Golf Rabbit se vratila u Hrvatsku
  • Golf Rabbit 1.6 TDI po cijeni od 149.900 kuna
  • Golf Rabbit Max 1.6 TDI s uštedom do 17.000 kuna

Volkswagen je u Hrvatskoj započeo s prodajom modela Golf Rabbit, nastalog na Comfortline varijanti opreme i pokretanog isključivo 1.6 TDI motorom sa 115KS i ručnim mjenjačem. Na hrvatsko tržište vraća se legendarno ime Rabbit i to u svom najboljem izdanju – uz model Golf, koji je i dalje najvažniji i najprodavaniji model marke Volkswagen.

Model Golf je u proteklih 45 godina svog postojanja obilježio cjelokupnu automobilsku industriju i to ne samo kao najvažniji model marke Volkswagen, već kao automobil koji je oduvijek bio pokretač trendova. Golf je ostavio neizbrisiv trag u povijesti i sasvim sigurno nije potrebno naglašavati da je Golf bio, ali i da je još uvijek temelj Volkswagen marke i uspjeha. Bez Golfa, marka Volkswagen zasigurno ne bi bila ono što danas je – broj 1.

Kralj klase, po kojem se zove i cjelokupni segment, od sada je postao još atraktivniji i dostupniji za kupce, zahvaljujući neodoljivom modelu Rabbit.

Volkswagen je pripremio tri odlično opremljena Rabbit modela:

1. Golf Rabbit 1.6 TDI identičan je Golfu s Comfortline paketom opreme uz dodatak 8 zvučnika i do registracije košta 149.900 kuna, što je čak 14.000 kuna niže od aktualnog modela Comfortline.

2. Golf Rabbit Plus 1.6 TDI dodatno na razinu opreme Comfortline ima sljedeću dodatnu opremu ultrazvučnu pomoć pri parkiranju – Parkpilot, automatsko namještanje suvozačkog osvrtnog zrcala za vožnju unatrag, radio uređaj „Composition Media“ i metalik boju. Cijena tako opremljenog modela iznosi 154.900 kuna do registracije.

3. Najopremljeniji Rabbit model je Golf Rabbit Max 1.6 TDI koji dodatno na model Rabbit Plus još ima i LED glavna svjetla, a cijena tako opremljenog modela iznosi 166.900 kuna do registracije.

Navedena Volkswagen ponuda dostupna je do isteka zaliha.