Vijesti

Proljetna akcija u Peugeot servisima

Mreža Peugeot servisa pripremila je atraktivnu prodajnu akciju za ljetne gume do 2. svibnja 2020. Tako kupci najmanje dvije ljetne gume istih dimenzija Continental, Semperit ili Barum mogu ostvariti popust od 20%. 

Kupci koji se odluče za kupnju i ugradnju novih ili samo rotaciju zimske-ljetne gume imaju pravo na besplatan pregled ovjesa i kočnica. Pregled je vizualan, a odnosi se na: vizualnu kontrolu oštećenosti ili curenja amortizera, vizualnu kontrolu opruga amortizera, pregled i čišćenje čašice amortizera,  pregled zračnosti upravljača, spona i ramena,  kontrola istrošenosti gumenih elemenata (manžete, podmetači, ublaživači udaraca), provjera tlaka rezervne gume i pumpanje na nominalni tlak. 

Dodatno se provjerava (ovisno o opremljenosti vozila): istrošenost prednjih i stražnjih kočnica i diskova, ispravno funkcioniranje sajli ručnih kočnica i ispravno funkcioniranje parkirne kočnice. 

U ovlaštenim Peugeot servisima u ponudi su gume renomiranih proizvođača kako bi vozačima osigurali sigurnu i kvalitetnu vožnju uz optimalne troškove.

Ovlašteni serviseri marke Peugeot u Hrvatskoj svoj dio osnovne djelatnosti ”popravak i održavanje motornih vozila” rade uz pridržavanje svih strogih zdravstveno higijenskih mjeraobzirom da se djelatnost servisiranja smatra vitalnom djelatnošću za osiguranje spremnosti i mobilnosti za vrijeme trajanja izvanrednih mjera – kako za pojedince, tako posebno za državne i javne službe, policiju, vojsku, hitnu pomoć itd.